X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr szkarlatyna w I trymestrze
Odpowiedz

szkarlatyna w I trymestrze

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • kasia S-R Koleżanka

Wysłany: 5 lipca 2017, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pracuje w przedszkolu. Dziś odesłałyśmy do domu dziewczynke ze szkarlatyną.Jeszcze nikomu nie mówiłam że jestem w ciąży. Według belly jestem w 5 tv. Pierwszą wizytę u ginekologa mam dopiero 14 lipca. Czy szkarlatyna w 1 trymestrze jest groźna dla płodu?

ganndqk3y2qo4v6c.png
  • kasiaa.. Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2017, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szansa ,że zarazisz sie szkarlatyna jest niewielka jest to choroba dziecieca .. Natomiast w przedszkolach to moim zdaniem mieszanka wirusów i zarazków . Niestety często rodzice zaprowadzają dziecko chore z katarem kaszlem.. Pomyśl o zwolnieniu lekarskim...Pozdrawiam

201610141756.png
    201802217352.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak od strony psychicznej przygotować się do porodu?

Poród to jedno z najważniejszych wydarzeń w życiu każdej kobiety. Większość jednak skupia się na przygotowaniach od strony fizycznej... A co z psychiką? Czy do porodu można się przygotować od strony mentalnej? Jak zadbać o odpowiednie nastawienie? Jakie są techniki przygotowania do porodu? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ