X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr szkarlatyna w I trymestrze
Odpowiedz

szkarlatyna w I trymestrze

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • kasia S-R Koleżanka

Wysłany: 5 lipca 2017, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pracuje w przedszkolu. Dziś odesłałyśmy do domu dziewczynke ze szkarlatyną.Jeszcze nikomu nie mówiłam że jestem w ciąży. Według belly jestem w 5 tv. Pierwszą wizytę u ginekologa mam dopiero 14 lipca. Czy szkarlatyna w 1 trymestrze jest groźna dla płodu?

ganndqk3y2qo4v6c.png
  • kasiaa.. Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2017, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szansa ,że zarazisz sie szkarlatyna jest niewielka jest to choroba dziecieca .. Natomiast w przedszkolach to moim zdaniem mieszanka wirusów i zarazków . Niestety często rodzice zaprowadzają dziecko chore z katarem kaszlem.. Pomyśl o zwolnieniu lekarskim...Pozdrawiam

201610141756.png
    201802217352.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Super produkty na okres ciąży, czyli 9 produktów szczególnie polecanych dla kobiet w ciąży

Zapoznaj się z produktami, które są wyjątkowo cenne dla rozwijającego się maleństwa i Twojego nadwyrężonego ciążą organizmu. Postaraj się, aby takie produkty jak kasze, żurawina i migdały w okresie ciąży na stałe zagościły w Twoim menu.

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ