Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
Partner Akcji

DHA z alg czy ryb? Sprawdzamy, dlaczego DHA z alg zyskuje na popularności wśród przyszłych mam.
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Szwagierka która nie może mieć dzieci a ja tak
Odpowiedz

Szwagierka która nie może mieć dzieci a ja tak

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    1 2
Oceń ten wątek:
  • lalkadoli Koleżanka

Wysłany: 5 listopada 2022, 22:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wybralam Repromeda ich strona https://www.repromeda.pl/ czemu akurat ta? Nie wiem, bo jest blisko? Znajduja sie w Ostrawie wiec blisko granicy, maja polską koordynatorkę. Dla mnie porzadna klinika i pod wzgledem komfortu i opieki a takze badan dyskretnosci i podoba mi sie ze klinika stawiają na hoolistyczne podejście do leczenia.

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• berberynka Koleżanka

Wysłany: 3 grudnia 2022, 23:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katarzyba wrote:
    Wypowiem się, też byłam w tej sytuacji, tylko to ja byłam tą "wredną" szwagierką. Powiem Wam tylko tyle, że źle to wszystko oceniacie. To nie jest zawiść, zazdrość, debilizm, chamstwo czy brak umiejętności życia w społeczeństwie. To jest taki cholernie rozrywający ból, tęsknota za marzeniami której nie wiadomo czy kiedyś się spełnią. To jest nie wyobrażalne cierpienie tych osób i one naprawdę nie mogą inaczej. Tu nie chodzi o Was bo Wy mając ciążę i dzieci macie już WSZYSTKO one nie mają nic oprócz pustki i poczucia, że zawiodły siebie i swojego partnera. Naprawdę troszkę więcej empatii....
    Bardzo dziękuję Ci za ten wpis♥️ Napisałaś to tak pięknie na spokojnie.Ja bym napisała nie chcąc nikogo obrażać, że syty głodnego nie zrozumie.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2022, 23:47

1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Spokój rodziców zaczyna się od jednego sprytnego urządzenia. Czy niania elektroniczna to must have rodziców?

Pierwsze miesiące z dzieckiem to wyjątkowy czas, ale też nieustanna czujność i troska o jego bezpieczeństwo. Coraz więcej rodziców sięga po nowoczesne rozwiązania, które pomagają spokojniej czuwać nad snem malucha. Czy niania elektroniczna to rzeczywiście niezbędny element domowej wyprawki, czy tylko kolejny gadżet? Sprawdź, jak działa, co daje na co dzień i czy może realnie ułatwić życie rodzicom.

CZYTAJ WIĘCEJ

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak pielęgnować skórę podczas ciąży?

W czasie ciąży skóra wymaga specjalnego traktowania - wystarczy poświęcić kilka minut dziennie, aby zadbać o jej dobrą kondycję i sprawić, by była bardziej elastyczna. Może to być bardzo pomocne w zminimalizowaniu ryzyka powstania rozstępów. Sprawdź, jak pielęgnować skórę podczas ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ