Dni dla Płodności   

Specjalnie dla Ciebie - wiosenny powiew nadziei 
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy do 22 marca   
Sprawdź!
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr szybko rosnący brzuszek
Odpowiedz

szybko rosnący brzuszek

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
1 2 3 4 5
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 czerwca 2013, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam :) jestem w 5tyg i 6dn ciąży wg ovu. zauważyłam,ze rośnie mi bardzo duży brzuszek powiem szczerze nie obżeram się jem zdrowo.. czy któraś z Was też tak miała? brzuszek wygląda jak 3 m-c. urósł przez 1,5tyg 4cm!!

• welurka Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2013, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a może to wzdęcia ?? ja na początku miałam straszne wzdęcia i brzuch był duży, potem to przesło

FeliceGatto lubi tę wiadomość

2fwahqvkbpejvho7.png
    gg64jw4z7o472jre.png
  • Kima Koleżanka

Wysłany: 20 czerwca 2013, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Popieram, to pewnie wzdęcia. Zawsze miałam płaski brzuch, a na samym początku ciąży (5-6 tydzień) trochę mi się powiększył, właśnie przez wzdęcia.

hchy9jcgd2de24d6.png
  • martek Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2013, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zapytaj lekarza przy najbliższej wizycie...

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 czerwca 2013, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzięki dziewczynki :) jutro mam wizytę to zapytam... a do którego tygodnia tak miałyście ?a powiedzcie mi jak zrobić taki suwaczek jak wy macie?

• Stokrotka84 Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2013, 16:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tez tak mialam na samym poczatku, to pewnie wzdecia. Minelo mi w 10 tyg i wtedy powolutku zaczynalam zauwazac rosnacy brzuszek:)

relgi09k52jutqx1.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

11 najczęstszych pytań o IUI, czyli inseminacja w pigułce

Czym jest inseminacja? Kiedy warto skorzystać z tej metody? Dla kogo jest szczególnie polecana? Jaki jest koszt inseminacji? Jakie są szanse na zajście w ciążę po zabiegu inseminacji? Odpowiedzi na 11 najczęstszych pytań o inseminację. 

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w drugą ciążę" - czym jest niepłodność wtórna?

Gdy wspomnienia z porodu zaczną blednąć, a pierworodny synek lub córeczka wyrosną z etapu pieluch i kaszek, pojawienie się myśli o dalszym powiększeniu rodziny najprawdopodobniej będzie tylko kwestią czasu. Niestety, nie każdej kobiecie udaje się zajść w ciążę po raz drugi. Dlaczego tak się dzieje? Czym jest niepłodność wtórna i jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta wegetariańska i dieta wegańska w ciąży i podczas laktacji

Czy dieta wegetariańska i wegańska w ciąży oraz podczas laktacji to dobry pomysł? Na co należy zwrócić uwagę nie jedząc w tym okresie mięsa lub żadnych produktów pochodzenia zwięrzęcego? Czy jest to bezpieczne dla ciąży i rozwoju płodu, a potem niemowlęcia? Przeczytaj jak powinna wyglądać dieta mamy karmiącej i czy spożywane przez nią pokarmy mogą wpływać na dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ