Szyjka macicy po zapłodnieniu?
-
nick nieaktualnyWitam. Kiedy mniej więcej szyjka zamyka się i unosi do góry w momencie potencjalnego zapłodnienia? Oczywiste jest to ze musi być wysoko i zamknięta, ale czy któraś z Was na podstawie własnych doświadczeń potrafi powiedzieć, kiedy mniej więcej to następuje? Po terminie @ czy przed?
-
nick nieaktualnyWitam was kobietki proszę powiedzcie mi co mam myśleć ostatnia miesiączkę miałam 14.11.18 owulacje miałam wyliczając na 27.11 a razem z partnerem kochalismy się 17-18.11 i później 30-1-2 czy jest możliwość że doszło do zapłodnienia? Niby 8.12 dostałam plamienia ale było bardzo skąpe trwało zaledwie 3 dni, pojawiły się w nim niewielkie skrzepy. Temperatura w ten dzień spadła o 0.2°. Dnia 06.12 zrobiłam bhcg i wynik wyszedł <1.20 oczywiście nie wytrzymała i w dniu spodziewanej miesiączki czyli 11.12 zrobiłam kolejna bhcg i wynik nadal był <1.20 ale martwi mnie ze moja szyjka macicy jest wysoko miękka i otwarta a do tego pojawia się ból jajników i przezroczysty ciągnący się śluz.
W tym laboratorium Norma dla kobiet nie będących w ciąży wynosi <5. Dodam że jakiś tydzień przed tym dziwnym okresem bolały mnie brodawki a nie całe piersi ale dzień po zakończonej @ przestały -
Dziewczyny pomóżcie. Nie badałam szyjki od pozytywnego testu ale ostatnio kiedy zakładam lutkę widzę że moja szyjka jest jakby miękka i rozpulchniona. Martwi mnie to...w poprzedniej krótkiej ciąży była wyraźnie twarda długa i zamknięta. Nie wiem co myśleć...3.08.22r. Anielka 🍼👶🥰
5.09.21r. Antosia 11 +3 tc [*] 💔👼
27.08.20r. [*]
27.07.19r. Błażej 🍼👶🥰
7.07.16r. [*]
3.08.15r. [*]
-
A co myślicie, gdy szyjka jest nadal twarda, ale jak by lekko uchylona? 7tc.
Wiem, że u kobiet po porodzie jest ona zawsze troszkę uchylona.
Ale nie wiem czy mam się martwić... -
Sandtasz wrote:A co myślicie, gdy szyjka jest nadal twarda, ale jak by lekko uchylona? 7tc.
Wiem, że u kobiet po porodzie jest ona zawsze troszkę uchylona.
Ale nie wiem czy mam się martwić... -