X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Test negatywny i pozytywny
Odpowiedz

Test negatywny i pozytywny

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 stycznia 2023, 13:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam do was pytanie;)) czy jeśli 4 testy wyszły pozytywne a 3 negatywne to jest szansa na ciążę? jeden o czułości 10mlu był robiony w południe i była widoczna kreska. dwa wieczorem o czułości 25 mlu wieczorem była słaba ale widoczna . I kolejne 10 mlu rano bardzo widoczna. Wszystkie różnych producentów. i te które wyszły negatywnie czułość 20mlu pink test , Hope 10mlu i strumieniowy również 10mlu.robione wieczorem;( a na betę nie dam rady się narazie wybrać ;( 11 dni spóźnia mi się @. I ogólnie kluje mnie lewy jajnik i dziwnie pochwa a bardziej wargi sromowe, i czuje takie jak by pełne piersi nie bolą. Temperatura wczoraj 36.96 a przed wczoraj 37.50 betę robiłam tydzień temu była ujemna o.1 przed nią testy wychodziły pozytywnie teraz też wychodzą. 4 dni temu miałam tylko dwie kropki krwi że śluzem. A tak ciągle wodnisty i dużo śluzu . dodam , że boli mnie brzuch. Bardziej rozpiera nad pępkiem i od czasu do czasu kluje na boki na zmianę z lewym i prawym jajnikiem

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ

Naturalne sposoby łagodzenia bólu porodowego

Poród nierozerwalnie łączy się z bólem. Ten fakt wiele przyszłych mam napawa lękiem. Bez względu na to, czy rodzą po raz pierwszy czy po raz kolejny, wizja skurczy powoduje pytanie: czy dam radę? Co, jeśli nie wytrzymam? Na szczęście jest wiele łagodnych, niefarmakologicznych metod, które mogą pomóc oswoić porodowe bóle.

CZYTAJ WIĘCEJ

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ