X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Test negatywny i pozytywny
Odpowiedz

Test negatywny i pozytywny

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 stycznia 2023, 13:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam do was pytanie;)) czy jeśli 4 testy wyszły pozytywne a 3 negatywne to jest szansa na ciążę? jeden o czułości 10mlu był robiony w południe i była widoczna kreska. dwa wieczorem o czułości 25 mlu wieczorem była słaba ale widoczna . I kolejne 10 mlu rano bardzo widoczna. Wszystkie różnych producentów. i te które wyszły negatywnie czułość 20mlu pink test , Hope 10mlu i strumieniowy również 10mlu.robione wieczorem;( a na betę nie dam rady się narazie wybrać ;( 11 dni spóźnia mi się @. I ogólnie kluje mnie lewy jajnik i dziwnie pochwa a bardziej wargi sromowe, i czuje takie jak by pełne piersi nie bolą. Temperatura wczoraj 36.96 a przed wczoraj 37.50 betę robiłam tydzień temu była ujemna o.1 przed nią testy wychodziły pozytywnie teraz też wychodzą. 4 dni temu miałam tylko dwie kropki krwi że śluzem. A tak ciągle wodnisty i dużo śluzu . dodam , że boli mnie brzuch. Bardziej rozpiera nad pępkiem i od czasu do czasu kluje na boki na zmianę z lewym i prawym jajnikiem

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ

5 rzeczy, które wesprą Twoje starania o dziecko!

Rozpoczynacie starania o dziecko. Wykonujesz kolejne testy ciążowe i… nic. Zastanawiasz się, dlaczego to tyle trwa, skoro „wszyscy” wokół informują o tym, że spodziewają się dziecka. Tak naprawdę wiele starań kończy się sukcesem dopiero po pewnym czasie, a niepłodność dotyczy już blisko 15-20% par. Sprawdź, co możesz zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na szczęśliwe poczęcie.

CZYTAJ WIĘCEJ