X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Test poszłybyśmy, a okres ?
Odpowiedz

Test poszłybyśmy, a okres ?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Papatrysia Debiutantka

Wysłany: 17 czerwca, 13:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie.
    Cykle 27/28dni
    Ow okolo 10-12dc
    W 23dc test ciążowy z 2 kreskami - cień cienia, ale już w 24dc już lepiej widoczne.

24dc beta 8
    25-26dc - weekend
    Miałam wczoraj (27dc) zrobić betę ale nie dałam rady ale zrobiłam test (sikacza) to wyszła druga kreska taka jak w 24dc
    Dodam że cały czas od 23dc miałam ból piersi - tak jak w ostatniej ciąży.

A dziś dostałam @ .. brzuch mnie boli , ale jak by szyjka zamknięta ..

Nie wiem co robić .. szukam chyba pocieszenia

• Mel 456 Ekspertka

Wysłany: 17 czerwca, 19:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, na razie nie ma nic, co możesz zrobić. Ten okres to normalne krwawienie?
    Ja na Twoim miejscu poszłabym jutro na badanie beta HCG.
    To krwawienie może oznaczać krwawienie implantacyjne, ciążę biochemiczną albo ciążę pozamaciczną. Ból brzucha okresowy może oznaczać, że zaczęła Ci się miesiączka albo może być objawem ciąży.

💙 10.11.2025

age.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Przygotowanie do porodu - o czym warto pamiętać?

Poród to wyjątkowe przeżycie dla każdej kobiety. Czy można się jakoś do niego przygotować? O czym warto pamiętać, kiedy termin porodu zbliża się wielkimi krokami? Kliknij i przeczytaj nasze sprawdzone sposoby! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroba Hashimoto a ciąża - co musisz wiedzieć?

Hashimoto co to za choroba i jak się objawia? Przede wszystkim charakteryzuje się przewlekłym stanem zapalnym tarczycy (tzw. limfocytowym zapaleniem tarczycy). Jak ją rozpoznać i jak leczyć? Hashimoto a ciąża - jaki wpływ może mieć choroba Hashimoto na płodność kobiet oraz przebieg ciąży?

CZYTAJ WIĘCEJ

Niechęć do seksu - czy to możliwe? Co zrobić, by staranie się o maluszka znów było przyjemnością?

Znasz ten stan, kiedy od miesięcy lub lat staracie się o wymarzonego potomka? Wasze życie biegnie tak naprawdę od pierwszego dnia cyklu do owulacji, od owulacji do testu ciążowego, od wizyty w laboratorium do wizyty u lekarza - często kolejnego z kolei? Czas biegnie nieubłaganie, a starania nie przynoszą skutku. Mimo chęci coraz częściej pojawia się blokada i niechęć do współżycia. Skąd się to bierze i jak temu zaradzić? Co zrobić, by seks cieszył jak dawniej?

CZYTAJ WIĘCEJ