X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Test poszłybyśmy, a okres ?
Odpowiedz

Test poszłybyśmy, a okres ?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Papatrysia Debiutantka

Wysłany: 17 czerwca, 13:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie.
    Cykle 27/28dni
    Ow okolo 10-12dc
    W 23dc test ciążowy z 2 kreskami - cień cienia, ale już w 24dc już lepiej widoczne.

24dc beta 8
    25-26dc - weekend
    Miałam wczoraj (27dc) zrobić betę ale nie dałam rady ale zrobiłam test (sikacza) to wyszła druga kreska taka jak w 24dc
    Dodam że cały czas od 23dc miałam ból piersi - tak jak w ostatniej ciąży.

A dziś dostałam @ .. brzuch mnie boli , ale jak by szyjka zamknięta ..

Nie wiem co robić .. szukam chyba pocieszenia

• Mel 456 Przyjaciółka

Wysłany: 17 czerwca, 19:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, na razie nie ma nic, co możesz zrobić. Ten okres to normalne krwawienie?
    Ja na Twoim miejscu poszłabym jutro na badanie beta HCG.
    To krwawienie może oznaczać krwawienie implantacyjne, ciążę biochemiczną albo ciążę pozamaciczną. Ból brzucha okresowy może oznaczać, że zaczęła Ci się miesiączka albo może być objawem ciąży.

15.07.2025 endokrynolog
    28.07.2025 wizyta kontrolna

preg.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ