Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Męska płodność - jakie składniki naprawdę warto suplementować w czasie starań o dziecko?
SPRAWDŹ
Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Dziewczyny, czas zadbać o męską płodność!
1 saszetka pełna mocy dla wsparcia jakości nasienia 🔥
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Test poszłybyśmy, a okres ?
Odpowiedz

Test poszłybyśmy, a okres ?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Papatrysia Debiutantka

Wysłany: 17 czerwca 2025, 13:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie.
    Cykle 27/28dni
    Ow okolo 10-12dc
    W 23dc test ciążowy z 2 kreskami - cień cienia, ale już w 24dc już lepiej widoczne.

24dc beta 8
    25-26dc - weekend
    Miałam wczoraj (27dc) zrobić betę ale nie dałam rady ale zrobiłam test (sikacza) to wyszła druga kreska taka jak w 24dc
    Dodam że cały czas od 23dc miałam ból piersi - tak jak w ostatniej ciąży.

A dziś dostałam @ .. brzuch mnie boli , ale jak by szyjka zamknięta ..

Nie wiem co robić .. szukam chyba pocieszenia

• Mel 456 Ekspertka

Wysłany: 17 czerwca 2025, 19:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, na razie nie ma nic, co możesz zrobić. Ten okres to normalne krwawienie?
    Ja na Twoim miejscu poszłabym jutro na badanie beta HCG.
    To krwawienie może oznaczać krwawienie implantacyjne, ciążę biochemiczną albo ciążę pozamaciczną. Ból brzucha okresowy może oznaczać, że zaczęła Ci się miesiączka albo może być objawem ciąży.

💙 10.11.2025

age.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz szyjkowy, śluz z podniecenia, wydzielina z pochwy, upławy - jak odróżniać?

Śluz szyjkowy to bardzo ważny wskaźnik kobiecej płodności. Jak odróżniać poszczególne rodzaje śluzu? Czym różni się naturalny śluz szyjkowy od śluzu wynikającego z podniecenia? Czym są upławy i kiedy warto zgłosić się do lekarza? Jak zapisywać poszczególne rodzaje śluzu w aplikacji OvuFriend? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pokój dziecka - 7 inspiracji na kreatywną aranżację

Urządzanie pokoju dziecka to jedno z najprzyjemniejszych, ale i wymagających zadań dla rodziców. Chcemy, aby przestrzeń była nie tylko bezpieczna i funkcjonalna, ale też sprzyjała rozwojowi wyobraźni, kreatywności oraz dawała dziecku poczucie komfortu i radości. Jeśli szukasz pomysłów na aranżację, które łączą estetykę z praktycznością, świetnie trafiłeś! Warto sięgnąć po sprawdzone i inspirujące rozwiązania, które sprawdzą się dla maluchów, przedszkolaków i starszych dzieci. W tym artykule znajdziesz 7 konkretnych, sprawdzonych propozycji, które odmienią każdy pokój.

CZYTAJ WIĘCEJ