X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Tętno płodu 1 trymestr
Odpowiedz

Tętno płodu 1 trymestr

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Po ciąży pozamacicznej Koleżanka

Wysłany: 14 lutego, 18:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc dziewczyny. Mam pytanie - czy tętno płodu w 9+5 150 jest ok? Lekarz nie skomentował pomiaru a patrzę że powinno być wyższe i dopiero od 12 tygodnia spadać do ok 140…

14.03.2021 👧
    05.05.2024 ciąża pozamaciczna na prawym jajowodzie z jego usunięciem😥
    Po 3 miesiącach zielone światło na kolejne starania 👩‍❤️‍👨
    06.01.2025 dwie kreski 🤫
    Aktualnie 18 tydzień ciąży ❤️
  • 94Donia12 Przyjaciółka

Wysłany: 20 lutego, 08:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie w tym tygodniu było około 170, ale normy są od 120 do 180 więc 150 jest jak najbardziej w porządku :)

I nie koniecznie po 12 tyg musi spadać do 140 bo obecnie jestem w 16 tyg a tętno około 150 ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego, 08:37

🙋🏻‍♀️94
    👨🏻‍🦱93

13.10.2016 🩵
    SN 41+4
    4100g 62cm ❤️

14.09.2024 ⏸️
    02.10.2024 💔🖤

29.11.2024 ⏸️💞
    🔜 09.08.2025 czekamy na Alicję 🩷

preg.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwas foliowy podczas starania o dziecko, kwas foliowy w ciąży - dlaczego tak ważny?

Kwas foliowy to witamina z grupy B, o której żadna starająca się o ciążę kobieta, nie powinna zapominać! Kwas foliowy ma ogromny wpływ na rozwój płodu, prawidłowy przebieg ciąży, ale i również płodność kobiety! Dodatkowo przeczytaj dlaczego suplementacja kwasu foliowego zalecana jest czasem również dla mężczyzn.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ