X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Torbiel w wczesnej ciazy
Odpowiedz

Torbiel w wczesnej ciazy

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • maja1405 Debiutantka

Wysłany: 21 października 2024, 19:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej , na dzisiejszym USG w 5t2 wyszło że jest pecherzyk ciazowy I dodatkowo torbiel 3 cm.

Miałyście doświadczenia z torbielami w ciazy? Wchlonely sie Wam?

• Jvvliett Ekspertka

Wysłany: 27 października 2024, 06:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, ja mam teraz taką sytuację tylko mój ma 8 cm i dopiero 3 ginekolog to zauważył, dostałam luteinę i mam się położyć na usunięcie między 17 a 20 tygodniem albo po porodzie. U Ciebie on jest mały więc pewnie usuną Ci go po porodzie. Mi powiedział, że na dziecko nie ma on wpływu :)

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Programy dawstwa komórek i moment, w którym warto o nich pomyśleć.

Gdy własne komórki mówią „nie”. A medycyna wciąż potrafi powiedzieć „tak”. Kiedy pada słowo „dawstwo”, niewiele osób reaguje spokojnie. To nie jest temat do rozmów między zupą a deserem. W życiu większości kobiet i par pojawia się dopiero wtedy, gdy ich pierwotna wizja drogi do rodziny zaczyna się kruszyć. Gdy mają za sobą kilka cykli IVF i za każdym razem wychodzą z wynikiem, na którym znów widnieje słowo „negatywny”. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Masz objawy duszności wydechowej, ale nie jesteś zdiagnozowany? Lekarz online może pokierować Cię dalej

Duszność wydechowa utrudnia oddychanie, szczególnie podczas wydychania powietrza. Uczucie braku tchu może budzić niepokój. Jeśli doświadczasz takich objawów, a diagnoza wciąż nie jest postawiona, warto skonsultować się z lekarzem. Konsultacja online to szybki sposób na omówienie symptomów, uzyskanie wstępnej oceny i wskazówek dotyczących dalszej diagnostyki.

CZYTAJ WIĘCEJ