twardy i duży brzuch...
-
Witajcie..
Jestem w 10 tygodniu ciąży...ale mój brzuch jest tak duży jakbym była pod koniec 4 miesiąca..;/... Taki stan utrzymuje sie od 2 tygodni...brzuch do tego jest twardy.
Od zawsze miałam problemy z "wydętym" brzuszkiem, nie miałam nigdy zaparć, ale niestety teraz sie pojawiły..
Czy Wy też miałyście taki duży brzuszek w I trymestrze ciąży i czy tez był twardy? -
Wzdęcia prawie każdej towarzyszą ja też już mam tak wydety przez wzdęcia wlasnie a dopiero koniec 5 tyg z córa szybko brzuszek wyszedł z synem lekko się zaokraglil dopiero w 23tygodniu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia 2015, 21:19
Livia
Nela
Marcel
-
Ja również jestem w 10tygodniu i mam ten sam problem co Ty Wesoła. Jutro mam wizytę u lekarza i zamierzałam o to zapytać więc podziele sie z Tobą informacją gdyby to było coś niepokojącego. Ale mysle, że to normalne chociażby i przez te zaparcia i to ze macica sie powieksza cały czas.
-
Ooooo to super jakbys sie podzielila ta informacja Kasiu...normalnie nie ukryje juz tego brzuszka...
A Tobie xpatiiix gratuluje takich dzieciaczkow..,
W sumie dzis poszlam do lekarza rodzinnego z tym problemem, a ze to byla zona mojego ginekologa to do niego zadzwonila i ten kazal zazywac magnez....moze tez pomoze. Oczywiscie ja glupia naczytalan sie glupot o jakims wielowodziu i poprostu mam nerwa.
Dzieki za info dziewczynki...xpatiiix3 lubi tę wiadomość
-
Kasia24 wrote:Ja również jestem w 10tygodniu i mam ten sam problem co Ty Wesoła. Jutro mam wizytę u lekarza i zamierzałam o to zapytać więc podziele sie z Tobą informacją gdyby to było coś niepokojącego. Ale mysle, że to normalne chociażby i przez te zaparcia i to ze macica sie powieksza cały czas.
I co Kasiu powiedział lekarz?? Pozdrawiam...
Mi chyba ten Magnez pomógł... Brzuch jest trochę mniejszy i mniej twardy... Choć to nie znaczy, że go nie widać...ale nie mam uczucia naciągniętej skóry ani wypychania czegoś od środka.. -
Kasia24 wrote:Ja również jestem w 10tygodniu i mam ten sam problem co Ty Wesoła. Jutro mam wizytę u lekarza i zamierzałam o to zapytać więc podziele sie z Tobą informacją gdyby to było coś niepokojącego. Ale mysle, że to normalne chociażby i przez te zaparcia i to ze macica sie powieksza cały czas.
Hej Kasiu i jak Twój brzuszek? -