X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr uczucie gorąca w podbrzuszu
Odpowiedz

uczucie gorąca w podbrzuszu

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 marca 2014, 21:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kochane czy moze mialyscie w tym szczesliwym cyklu objay typu uczucie takiego ciepla w podbrzuszu po owulacji?

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 marca 2014, 12:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam,
    Ja mialam i miewan,
    Nie wiem co ono moze oznaczac... ale pojawilo sie jakies 2 tygodnie temu...jak by w chwili polaczenia 'genow'

• Marzena27 Autorytet

Wysłany: 22 marca 2014, 21:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja też miałam, to było bardzo miłe uczucie rozchodzącego się ciepła w podbrzuszu, myślę, że był to właśnie dzień owulacji, uczucie pojawiło się po <3 i pojawia się do dziś :)

oar83e3kxk11r0ik.png

ex2bmg7yfkaymxmq.png

i81xxzdv8mhocgdy.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Karmienie piersią - wszystko o diecie, która zapewni zdrowie Twojemu dziecku

Podawanie mleka matki to najlepszy, naturalny sposób karmienia niemowląt. Zapewnia on dziecku prawidłowy rozwój, zdrowie i umacnia więź emocjonalną z matką. Należy także pamiętać, że znaczenie ma długość okresu karmienia piersią. Najlepiej, jeśli do ukończenia szóstego miesiąca życia dieta malca składa się wyłącznie z mleka mamy.

CZYTAJ WIĘCEJ

10 mitów na temat premenopauzy, które warto wiedzieć mając 40 lat lub więcej

Premenopauza (perimenopauza) to nie tylko wciąż temat tabu, ale również etap życia kobiety, który często owiany jest mitami i nieporozumieniami. W rzeczywistości jest to naturalny okres przejściowy, który poprzedza menopauzę, a jego zrozumienie może zaoszczędzić Ci wiele stresu, lęku i znacząco wpłynąć na jakość życia i zdrowie hormonalne. Wraz z ekspertami zebraliśmy dla Ciebie 10 najpowszechniejszych mitów dotyczących premenopauzy i menopauzy, opierając się na najbardziej wiarygodnych i aktualnych danych naukowych.  

CZYTAJ WIĘCEJ

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ