X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Uczulenie lub pokrzywka w cuazy
Odpowiedz

Uczulenie lub pokrzywka w cuazy

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Lubka Przyjaciółka

Wysłany: 8 grudnia, 20:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Od kilku dni meczy mnie swedzace cos. Jak zrobilam zdjęcie google to wyszukalo mi ze to pokrzywka.
    Mam jedna taka plame z kroatkami na reku i wokół szyi.
    Czy ktoras z was miala pokrzywke od zbyt duzej dawki progesteronu?
    Nigdy nie mialam pokrzywki i oprocz lekow nie jadlam nic nowego po czym moglaby mi sie objawic

2002 rozpoczynamy starania
    2004-2008 - 6 x inseminacja
    12.2008 - ISCI - 5 zarodków (4 zamrożone)
    11.09.2009 - Córcia
    09.2015 - rozpoczynamy kolejne starania
    07.06.2016 - transfer 2 mrozaków, ciąża obumarła w 7 tyg
    23.01.2017 - transfer 2 ostatnich mrozaków
    Beta 0
    16.05.2017 ISCI - transfer + 7 mrozaków
    01.01.2018 - córka
    06.2023 decyzja o rodzeństwie
    08.2023 - endo tylko 5 mm ☹️☹️
    05.2024 - criotransfer przy endo 6,5 - beta 0
    10.20204- criotransfer przy endo 7 mm
    5 dpt - Ii kreski
    7 dpt - 46,30
    11 dpt - 403,6
  • Szelka Znajoma

Wysłany: 19 grudnia, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Lubka!  Widzę że post już trochę wisi więc śpieszę z odpowiedzią. Ja tak miałam w obu ciążach - na początku. Konsultowałam z lekarzem, powiedział że to może się zdarzyć i to nic niepokojącego. Organizm różnie reaguje :)

2023 👦🏼🖤

Starania o drugiego dzidziusia od 02.2024 🤞🏻

11.10.2024 pozytywny test 🥳🖤
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ