Ukłucia na środku podbrzusza
-
Dziewczyny
jestem w 4tc +3 dni, mam lekkie bóle po obu stronach podbrzusza. Czytałam, że to rozciąganie macicy. Ale dziś mialam też ukłucia na środku podbrzusza, czy to też normalne? Jakby ktoś centralnie na środku macicy ukłuł.
Musi być dobrze ❤
[*] Aniołek 9 tc -
Ja przez całą ciążę od początku mam takie kłucia w podbrzuszu. Takie sekundowe bóle.Nie raz po bokach, nie raz na środku. Ciążę prowadzę u dwóch lekarzy i obaj uważają, że takie bóle są normalne, jeśli nie trwają długo i przechodzą. Oczywiście jakieś skurcze czy mocne bóle brzucha trzeba skonsultować.08.02.2019 ❤ Julka 39t i 1d 2645g 51 cm
-
Ponawiam temat. Właśnie leże i znowu takie kłucia ale mocniejsze w odstępach kilku sekund. Jakby na środku macicy wkłucie igły i wyciągnięcie i tak chyba z 10 ukłuć. Nagle teraz przestało...
Biorę od tygodnia duphaston 2 x dziennie. Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze. W poniedzialek pierwsza wizyta.
Musi być dobrze ❤
[*] Aniołek 9 tc -
Madamee92 wrote:Ponawiam temat. Właśnie leże i znowu takie kłucia ale mocniejsze w odstępach kilku sekund. Jakby na środku macicy wkłucie igły i wyciągnięcie i tak chyba z 10 ukłuć. Nagle teraz przestało...
Biorę od tygodnia duphaston 2 x dziennie. Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze. W poniedzialek pierwsza wizyta.Madamee92 lubi tę wiadomość
26.08 - pozytywny test
27.08 - bhcg 252
30.08 - bhcg 1053
31.08 - pęcherzyk 2mm
14.09 - zarodek 5mm i bijące
5.10 - Maleństwo ma 2,93cm, 170/min, jest bardzo aktywne podczas USG, wesoło podskakuje, kiedy się śmieję!
19.10 USG genetyczne: Maleństwo ma 5cm, 170/min, niskie ryzyko wad
-