X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Usg nt 6.5
Odpowiedz

Usg nt 6.5

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Maj Koleżanka

Wysłany: 12 listopada 2016, 15:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem załamania .jestem w 12 ty ciąży i moje nt wynosi dziecka 6.5 mm ;( . Nb zaznaczono i jest prawidłowe , serce bije prawidłowo, czaszka i budowa tez ok .. Lekarz mówi ze będzie mieć prawdopodobnie wady wrodzone ale nie wie jakie . mam się zdecydować na aminopunkcje ;( ale duże ryzyko poronienia ( ciąża zagrożona i wg ) ;( . czy ktoś ma bądź miał podobny przypadek ?jak się skończyło . Pozdrawiam

MiMiMI lubi tę wiadomość

Zaczynamy starania o 2 dzieciątko
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 listopada 2016, 19:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maj zajrzyj na ten wątek, dużo dziewczyn przeszło podobne historie i miały one szczęśliwe zakończenie :)

https://bellybestfriend.pl/forum/problemy-i-komplikacje/amniopunkcja-nifty-harmony-zeby-nie-zwariowac-czekajac-na-wynik,7201.html

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ

Test Panorama – jeszcze dokładniejszy dzięki sztucznej inteligencji!

Jeszcze do niedawna wykonywanie dokładnych badań prenatalnych, takich jak amniopunkcja, wiązało się z ryzykiem dla rozwijającego się maleństwa. Rozwój technologii i medycyny przyczynił się powstania nieinwazyjnych testów prenatalnych nowej generacji (NIPT). Jednym z nich jest test Panorama, który jako jedyny wykorzystuje sztuczną inteligencję. Jak wykonuje się test? Na czym polega jego skuteczność? Jakie choroby i schorzenia mogą zostać dzięki niemu wykryte? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ