X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Usg nt 6.5
Odpowiedz

Usg nt 6.5

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Maj Koleżanka

Wysłany: 12 listopada 2016, 15:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem załamania .jestem w 12 ty ciąży i moje nt wynosi dziecka 6.5 mm ;( . Nb zaznaczono i jest prawidłowe , serce bije prawidłowo, czaszka i budowa tez ok .. Lekarz mówi ze będzie mieć prawdopodobnie wady wrodzone ale nie wie jakie . mam się zdecydować na aminopunkcje ;( ale duże ryzyko poronienia ( ciąża zagrożona i wg ) ;( . czy ktoś ma bądź miał podobny przypadek ?jak się skończyło . Pozdrawiam

MiMiMI lubi tę wiadomość

Zaczynamy starania o 2 dzieciątko
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 listopada 2016, 19:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maj zajrzyj na ten wątek, dużo dziewczyn przeszło podobne historie i miały one szczęśliwe zakończenie :)

https://bellybestfriend.pl/forum/problemy-i-komplikacje/amniopunkcja-nifty-harmony-zeby-nie-zwariowac-czekajac-na-wynik,7201.html

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ