USG prenatalne Trójmiasto proszę o poradę..
-
Dziewczyny z Trójmiasta.... mam aktualnie "4 głowy" szukając lekarza do prenatalnych. Jakaś katastrofa. Opinie.... same tragiczne.
Gdzie byłyście? kto wykonywał z największą starannością? gdzie byście napewno nie poszly ?
No ratunku kurcze!synku, trzymaj się mocno mamusi ! -
Nie znajdziesz lekarza, który ma 100% pozytywnych opinii - takich raczej nie ma
Polecam Ci swoja lekarkę, która prowadzi mi ciążę i ma certyfikat do badań genetycznych:
http://www.znanylekarz.pl/malgorzata-tomczyk-malyjasiak/ginekolog/gdynia
Kiedyś jak szukałam na forum to dziewczyny też polecały Doeringa:
http://www.doering-usg.pl/index.html
-
Polecam Ci dr Brzóskę z Invicty w Gdańsku na Rajskiej 10 (w budynku Madisona). Byłam u niej na USG prenatalnym i na połówkowym. Niezwykle dokładna, kompetentna i ciepła osoba. Wszystko dokładnie tłumaczy, na pewno nie zostawi z żadnymi niedopowiedzeniami. A co najważniejsze moja ginekolog prowadząca ma do niej ogromne zaufanie.
Poszłabym do niej ponownie.Mia S lubi tę wiadomość
-
Mam pytanie czy robicie prenatalne z jakichś konkretnych powodów czy dlatego że zaleca je lekarz prowadzący? Pytam bo mam problem i nie wiem czy się zdecydujemy na prenatalne. Mam zrobić USG i test PAPPA. Fakt że jest to drogie badanie ale nie jestem do niego przekonana do końca pod względem inwazyjności i tego co ma wnieść w prowadzenie ciąży... Nie mam w rodzinie stwierdzonych chorób genetycznych nie jestem w grupie ryzyka mimo poronienia w 2009 r. Nie mam jeszcze 30 lat...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja polecam dr Doeringa, mega sympatyczny może nie jest, ale to dobry specjalista zarówno pod kątem samego USG genetycznego jak i wad płodu ( ja u niego badałam serduszko dziecka).
Ze względu na chorobę w rodzinie robiłam inwazyjne badania prenatalne, teraz jak dotrwam do 12 tygodnia również będę je wykonywać. Testów Pappa nie polecam, to tylko prawdopodobieństwo a nie konkretny wynik. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-