Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Męska płodność - jakie składniki naprawdę warto suplementować w czasie starań o dziecko?
SPRAWDŹ
Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Dziewczyny, czas zadbać o męską płodność!
1 saszetka pełna mocy dla wsparcia jakości nasienia 🔥
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr wasze przyrosty bety
Odpowiedz

wasze przyrosty bety

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 maja 2018, 21:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej jak ktos moze podajcie swoje pomiary bety :) jak to u was jest :)

• Zośkaaa Autorytet

Wysłany: 30 maja 2018, 08:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie ma co porównywać, każda ciąża i każda kobieta jest inna i tylko może niepotrzebnie się zestresujesz ;)

oar8ikgnjlcssob7.png
    qdkk2n0arn45g84d.png
    Aniołek <3 [*] 17.09.2016 9tc
    Aniołek <3 [*] 02.2018 5/6tc
    01.12.2018 - Nasz Wielki Cud Czarek ❤

Starania o drugie bobo od 10.2019
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 maja 2018, 08:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiem ale tak chcialam zobaczyc ze mimo mniejszych przyrostów bylo wszystko ok...

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 maja 2018, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie jak poroniłam były przyrosty
    82
    146
    292

Czyli prawidłowe, a jednak się nie udało
    Tak więc, beta nie jest wyznacznikiem rozwoju ciąży chyba że spada lub wogóle nie rośnie
    Teraz w tej ciąży nie oznaczałam wcale bo nie chcę się stresować, a jest wszystko oki
    Cierpliwości, pewnie wszystko jest dobrze :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2018, 09:27

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Męska płodność – jakie składniki warto suplementować w czasie starań o dziecko?

Choć przez lata w procesie starania się o dziecko większą uwagę skupiano na zdrowiu kobiety, dziś wiemy, że męska płodność ma dokładnie takie samo znaczenie. Dobra wiadomość jest taka, że wiele wpływających na nią negatywnie czynników możemy poprawić, np. przez zmiany w stylu życia czy świadome uzupełnianie kluczowych składników odżywczych. Jakie suplementy na męską płodność mogą pomóc w staraniach o dziecko?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jakie suplementy i witaminy warto przyjmować w ciąży? Poradnik dla przyszłych mam

Ciąża to czas szczególnych potrzeb organizmu, w którym odpowiednia podaż witamin i minerałów odgrywa kluczową rolę dla zdrowia mamy i prawidłowego rozwoju dziecka. Jakich składników nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy i kiedy warto sięgnąć po suplementy? W artykule wyjaśniamy, które witaminy i minerały są najważniejsze w ciąży, jak wybierać bezpieczne preparaty oraz jak zaplanować suplementację zgodnie z aktualnymi rekomendacjami specjalistów.

CZYTAJ WIĘCEJ