Wczesna ciaza - dziwny zapach moczu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa wyczuwałam inny zapach moczu i strasznie mnie on drażnił na początku ciąży. Zmieniło się to po paru tygodniach i zapach moczu już nie jest tak intensywny. Może to tylko kwestia wyczulonego węchu, a może hormonów w moczu, albo jedno z drugim, ale mocz zdecydowanie miał inny zapach.
Karolcia89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTo był moj pierwszy objaw..powiedziałam mężowi żeby wezwał hydraulika bo mi śmierdzi moczem z toalety ze pewnie skoro kibel zabudowany geberit to cos w tym odpływie...hydraulik przyjechał i mówi ze nic tu nie ma..i ze panie moja żona jak w ciąży była to jej tak przeszkadzało!! Hehe
Dodam ze badanie moczu i posiew ok teraz mi przeszło;-)Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2015, 20:50
-
no kurcze mam to samo, bardzo mi przeszkadza ten zapach, ale ja mama ogolnie węch psa gończego od 5 tyg.ciąży i do tego moim zdaniem zmienił się naturalny zapach mojego ciała i to mi bardzo przeszkadza - lekarz powiedział, że to hormony i niestety nic nie zrobię,bo wiecznego kąpania czy ostro pachnących kosmetyków nie poleca
-
nick nieaktualny
-
U mnie to samo, nie wiem do czego ten zapach przyrównać, ale jest zdecydowanie inny i mnie mega drażni.Badanie moczu wyszło ok oprócz tego, że wykryto "liczne bakterie". Gin się tym nie przejął i na moje pytanie stwierdził, że nie trzeba z tym nic robić tylko więcej pić i powtórzyć badanie. eh..
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny