X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Wczesna ciaza - dziwny zapach moczu
Odpowiedz

Wczesna ciaza - dziwny zapach moczu

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    1 2
Oceń ten wątek:
  • Mayolin Ekspertka

Wysłany: 10 sierpnia 2017, 15:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie przez pierwszych kilka tygodni mocz był wściekle żółty, później kolor znormalniał.Co do zapachu - nie pamiętam, bardziej mnie ten kolor dziwił ;)

f2w3flw16652lysf.png
  • farmaceutka77 Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2018, 14:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mialam tak samo:) zapach moczu jak po antybiotyku :)

xnw4krnt7935gj3w.png
  • Sagasigrun Koleżanka

Wysłany: 12 listopada 2018, 15:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie nie tyle zapach co własnie kolor mnie zdziwił, bo na papierze żółto jak diabli i do tego kremowy gęsty śluz. Mam tak od 2-3 dni. Nie miałam tak nigdy i nie chcę do końca się nakręcać, bo już długa walka za nami o maleństwo, więc czekam niecierpliwie na termin @ w sobotę.

Staramy się 12 długich lat...
    Starania z OF od sierpniowego cyklu 2017

1827e1c62a226bdb038b241abe9abfae.png
  • xgirl Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2018, 12:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tez od jakiegos czasu mam ciemno zolty mocz, ktory dosc specyficznie pachnie.. Przedwczoraj bylam u gin, ktora go zbadala i wyszlo, ze mam w moczu krew, azotyny i bialko. We wtorek wizyta u urologa. Miala ktoras z was taka sytuacje?

f2wljw4zsg9z1tun.png
    27.6.19 wydobyciny mojej Hannah Florenz❤️ 48cm, 2970g
  • xgirl Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2018, 16:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ma ktos doswiadczenie z bakteria Klebsiella pneumoniae?

f2wljw4zsg9z1tun.png
    27.6.19 wydobyciny mojej Hannah Florenz❤️ 48cm, 2970g
  • ancian Nowa

Wysłany: 29 grudnia 2018, 08:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie intensywny zapach był jednym z pierwszych objawów ciąży. ;) zaznaczę, że nie było to efektem bakterii w moczu czy infekcji

• ZarazBedeMama Debiutantka

Wysłany: 4 stycznia 2019, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamień z serca, jako nastolatka miałam problem z nerkami, też miałam dziwny kolor moczu wtedy. Wystraszyłam się, że znów mam to samo, jeszcze w trakcie ciąży... ale na wszelki wypadek pójdę do lekarza, ze względu na wcześniejsze problemy

1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w drugą ciążę" - czym jest niepłodność wtórna?

Gdy wspomnienia z porodu zaczną blednąć, a pierworodny synek lub córeczka wyrosną z etapu pieluch i kaszek, pojawienie się myśli o dalszym powiększeniu rodziny najprawdopodobniej będzie tylko kwestią czasu. Niestety, nie każdej kobiecie udaje się zajść w ciążę po raz drugi. Dlaczego tak się dzieje? Czym jest niepłodność wtórna i jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza – zagadkowa choroba powodująca niepłodność

Jeżeli dokuczają Ci silne bóle brzucha przed oraz w trakcie miesiączki, odczuwasz ból przy współżyciu, nie możesz zajść w ciążę - objawy te mogą wskazywać na endometriozę, tajemniczą chorobę, która może powodować niepłodność. Ale nie mając powyższych objawów, mając regularne, niebolesne miesiączki może okazać się, że ta sama choroba powoduje u ciebie problemy z płodnością. Dlaczego?

CZYTAJ WIĘCEJ