X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Wewnątrzmaciczne zahamowanie płodu przed 34 tygodniem
Odpowiedz

Wewnątrzmaciczne zahamowanie płodu przed 34 tygodniem

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Karinaaa& Znajoma

Wysłany: 7 marca, 20:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, pocieszcie:(
    Idąc na pappa miałam dość niskie ciśnienie 105/75 i od razu lekarka zasugerowała branie Acardu.
    Teraz otrzymałam wyniki z ryzykiem zahamowania płodu przed 34 tygodniem ciąży 1:68 i preeklampsji 1:181
    Czy któraś z Was miała wysokie ryzyko i wszystko jest dobrze?

• Blackapple Autorytet

Wysłany: 8 marca, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karinaaa& wrote:
    Dziewczyny, pocieszcie:(
    Idąc na pappa miałam dość niskie ciśnienie 105/75 i od razu lekarka zasugerowała branie Acardu.
    Teraz otrzymałam wyniki z ryzykiem zahamowania płodu przed 34 tygodniem ciąży 1:68 i preeklampsji 1:181
    Czy któraś z Was miała wysokie ryzyko i wszystko jest dobrze?

Hejo, ja miałam ciśnienie jakieś 140/90 i w ogóle myślałam, że to w ogóle przy wysokim się to ryzyko objawia, a ryzyka mi wyszły 1:4 zahamowanie wzrostu i 1:23 preeklampsji, jak na razie jest wszystko ok, dziecko rośnie normalnie, nadcisnienia nie mam, więc nie ma się chyba co stresować na zapas. Biorę acard od 13 tygodnia.

Karinaaa& lubi tę wiadomość

preg.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zadbać o spokój i relaks w czasie ciąży. Praktyczne porady dla przyszłych mam.

Bycie matką to jedno z najważniejszych i najwspanialszych przeżyć, jakie doświadcza każda kobieta, która rodzi dziecko. Przyjemne i sielskie chwile spędzone z pociechą poprzedza czas nie zawsze spokojnego oczekiwania na poród. W czasie ciąży często jesteśmy tak samo szczęśliwe, jak i zestresowane, a to sprawia, że warto pomyśleć o sobie w kontekście relaksu i odpoczynku. W jaki sposób uprzyjemnić sobie czas oczekiwania na dziecko? Czy ciążowe dolegliwości można jakoś zminimalizować i poddać się domowemu SPA? Oczywiście, że tak. Za chwilę podpowiemy Ci, jak to zrobić skutecznie i bez wielkich przygotowań!

CZYTAJ WIĘCEJ

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ