X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Wodnisty śluz w 4 tc
Odpowiedz

Wodnisty śluz w 4 tc

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Madamee92 Ekspertka

Wysłany: 29 września 2018, 15:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny
    jestem w 4tc i zauważyłam dziś wodnisty śluz. Czy taki powinien być czy świadczy od niskim progesteronie? Badanie progesteronu zrobię dopiero w poniedziałek, dziś w sobotę laboratorium zamknięte.

f2w3rjjgcmco5o1l.png

Musi być dobrze ❤

[*] Aniołek 9 tc
  • Ania0306 Autorytet

Wysłany: 29 września 2018, 16:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja na początku ciąży, za nim zrobiłam jeszcze test miałam wodnisty śluz. Później biały ale bardzo mało. W 6 tygodniu ciąży przy okazji bety zrobiłam badanie progestronu i faktycznie był niski 16,5. Do tej pory cały czas przyjmuję preparaty z progestronem. Śluz bez zmian biały i bardzo go mało. Są dni, że mam suchość w pochwie. Myślę, że wodnisty śluz nie oznacza, że masz mało progestronu. Gdzieś nawet czytałam na internecie, że taki śluz w ciąży się uznaje za normalny :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2018, 16:38

Madamee92 lubi tę wiadomość

08.02.2019 ❤ Julka 39t i 1d 2645g 51 cm
    iv09jw4z1f5kql8q.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 ważnych rzeczy dotyczących Twoich piersi, które warto wiedzieć

Piersi - symbol kobiecości, płodności i namiętności. Mężczyźni je uwielbiają, a kobiety często zbyt surowo je oceniają. Przeczytaj jak dbać o piersi, co wynaleźli ostatnio polscy naukowcy, jakie objawy powinny Cię zaniepokoić i w jaki sposób piersi mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę.   

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

Alergiczny katar u maluchów: domowe wsparcie i sygnały alarmowe.

Rozpoznanie, czy katar u dziecka to alergia, czy infekcja, bywa trudne, a poprawne odróżnienie objawów jest kluczowe dla skutecznego leczenia. Ten artykuł to kompleksowy przewodnik dla rodziców, pomagający zrozumieć specyfikę kataru alergicznego u dziecka, jego symptomy, domowe sposoby łagodzenia oraz kiedy konieczna jest wizyta u lekarza. Dowiedz się, jak zapobiegać powikłaniom i skutecznie wspierać malucha w walce z dolegliwościami.

CZYTAJ WIĘCEJ