X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Wodnisty śluz w 4 tc
Odpowiedz

Wodnisty śluz w 4 tc

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Madamee92 Ekspertka

Wysłany: 29 września 2018, 15:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny
    jestem w 4tc i zauważyłam dziś wodnisty śluz. Czy taki powinien być czy świadczy od niskim progesteronie? Badanie progesteronu zrobię dopiero w poniedziałek, dziś w sobotę laboratorium zamknięte.

f2w3rjjgcmco5o1l.png

Musi być dobrze ❤

[*] Aniołek 9 tc
  • Ania0306 Autorytet

Wysłany: 29 września 2018, 16:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja na początku ciąży, za nim zrobiłam jeszcze test miałam wodnisty śluz. Później biały ale bardzo mało. W 6 tygodniu ciąży przy okazji bety zrobiłam badanie progestronu i faktycznie był niski 16,5. Do tej pory cały czas przyjmuję preparaty z progestronem. Śluz bez zmian biały i bardzo go mało. Są dni, że mam suchość w pochwie. Myślę, że wodnisty śluz nie oznacza, że masz mało progestronu. Gdzieś nawet czytałam na internecie, że taki śluz w ciąży się uznaje za normalny :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2018, 16:38

Madamee92 lubi tę wiadomość

08.02.2019 ❤ Julka 39t i 1d 2645g 51 cm
    iv09jw4z1f5kql8q.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Kluczowe składniki dla przyszłej Mamy, czyli co warto suplementować w ciąży

Ciąża to odmienny i wyjątkowy stan, który jest jednocześnie dużym wyzwaniem dla organizmu kobiety. To czas, kiedy zmienia się zapotrzebowanie na składniki odżywcze. Które z nich są szczególnie istotne dla przyszłej mamy i dla rozwijającego się dziecka? Co warto suplementować w ciąży, aby zadbać o zdrowie i rozwój maluszka? 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ