X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Wodnisty śluz w 4 tc
Odpowiedz

Wodnisty śluz w 4 tc

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Madamee92 Ekspertka

Wysłany: 29 września 2018, 15:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny
    jestem w 4tc i zauważyłam dziś wodnisty śluz. Czy taki powinien być czy świadczy od niskim progesteronie? Badanie progesteronu zrobię dopiero w poniedziałek, dziś w sobotę laboratorium zamknięte.

f2w3rjjgcmco5o1l.png

Musi być dobrze ❤

[*] Aniołek 9 tc
  • Ania0306 Autorytet

Wysłany: 29 września 2018, 16:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja na początku ciąży, za nim zrobiłam jeszcze test miałam wodnisty śluz. Później biały ale bardzo mało. W 6 tygodniu ciąży przy okazji bety zrobiłam badanie progestronu i faktycznie był niski 16,5. Do tej pory cały czas przyjmuję preparaty z progestronem. Śluz bez zmian biały i bardzo go mało. Są dni, że mam suchość w pochwie. Myślę, że wodnisty śluz nie oznacza, że masz mało progestronu. Gdzieś nawet czytałam na internecie, że taki śluz w ciąży się uznaje za normalny :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2018, 16:38

Madamee92 lubi tę wiadomość

08.02.2019 ❤ Julka 39t i 1d 2645g 51 cm
    iv09jw4z1f5kql8q.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy niezbędne podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia

Organizm podczas ciąży ma wyjątkowe potrzeby na składniki odżywcze, witaminy i minerały. Które są szczególnie istotne? Czego nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy? Jakie witaminy warto zażywać podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Naturalne sposoby łagodzenia bólu porodowego

Poród nierozerwalnie łączy się z bólem. Ten fakt wiele przyszłych mam napawa lękiem. Bez względu na to, czy rodzą po raz pierwszy czy po raz kolejny, wizja skurczy powoduje pytanie: czy dam radę? Co, jeśli nie wytrzymam? Na szczęście jest wiele łagodnych, niefarmakologicznych metod, które mogą pomóc oswoić porodowe bóle.

CZYTAJ WIĘCEJ