Wolne bicie serca
-
Wczoraj pierwsza wizyta u lekarza. Rano po stosunku wystapilo delikatne plamienie. Ginekolog stwierdziła, ze to normalne po stosunku, więc troche mnie uspokoila, ale na usg powiedziała, że mam delikatnie odklejona kosmowke i ze serce bije, ale wolno do tego stopnia, ze nawet nie moze jeszcze tego zmierzyć. To 6 tydzień ciąży i stwiedzila, ze moze to byc spowodowane tym, ze serce dopiero co zaczęlo bic. Czy któraś z Was miala podoba sytuację? Bardzo sie martwie. Beta z wtorku 21300 i powiedziala, ze jest bardzo ladna i maluch wielkosciowo odpowiada 6 tygodniowi. Kolejna wizyta dopiero za 2 tygodnie...
-
Jak serduszko zaczyna bić to jest wolniejsze ja w 6 tyg nawet zarodka nie miałam pojawił się w 8 poczekaj spokojnie. Badałas progesteron? Powinnaś brać luteinę albo duphaston ja przy plamieniach miałam kolosalne dawki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2019, 13:10
-
U mnie serduszko też biło za wolno: CRl 2,3mm, a FHR 63. Trzy dni wcześniej w ogóle nie było widać zarodka, więc możliwe, że dopiero się rozkręcało...
Okaże się na następnej wizycie. Pola, trzymam kciuki:)2019.11.14 dwa bijące serduszka
2019.12.27 dziewczynki;)
2020.06.18 po drugiej stronie lustra;-)
ponad 4 lata starań; 2019.02. poronienie 9tc
-