X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr wrażliwe piersi
Odpowiedz

wrażliwe piersi

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • sylani Koleżanka

Wysłany: 4 marca 2017, 12:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie,
    chciałabym zapytać jak to u Was jest z wrażliwością i bólem piersi. Mimo, że jestem w 6t to od dobrych 3 mam je strasznie wrażliwe. Czy stosowałyście może jakieś specjalne staniki ? Bo ja próbowałam przejść z fiszbin na zwykłe, lecz wtedy drażniła mnie strasznie koronka i na dodatek piersi zaczęły swędzieć. Co na dodatek słyszałam, że jest objawem przyszłych rozstępów.
    I jak to jest z różnorakimi kremami stosowane na biust w ciąży ? Aby jak najbardziej zminimalizować późniejsze rozstępy i ich nadwrażliwość.

m3sx9jcgj726xfjv.png
  • mika1987 Autorytet

Wysłany: 5 marca 2017, 21:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej ja mam non stop wrazliwe a to 12tydz,najgorzej jak zdejme biustonosz..pomaga mi na ogolnie napiecie babydream balsam dla kobiet w ciazy.pozdrawiam

iv09krhme1fe56cn.png

f2w3rjjgc0akmsfq.png
  • Holibka Autorytet

Wysłany: 5 marca 2017, 22:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też jestem w 6tc. Uratował mnie ten stanik: http://www.kappahl.com/pl-pl/kappahl/woman/alla-damplagg/421404

Nie ma fiszbi, ale trzyma dobrze i ma poduszki, więc sutki schowane.

Po domu mam top z gatty miękki ale też w miarę utrzymujący kształt.

Nienawidzę koronek. W esotiq bieda, podobnie triumph.

age.png

age.png
  • Mika999 Przyjaciółka

Wysłany: 5 marca 2017, 23:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moje piersi zrobiły się wrażliwe tuż po owulacji. I tak to trwa dalej. Najgorzej jest dotknąć sutków nawet przez ubranie. Staniki które min pasują i nie uwieraja w żaden sposób to z Cubusa.

B-HcG 646,500 09/03/17
    B-HcG 1368,500 11/03/17
    201711062743.png
  • Holibka Autorytet

Wysłany: 6 marca 2017, 08:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mika999 wrote:
    Moje piersi zrobiły się wrażliwe tuż po owulacji. I tak to trwa dalej. Najgorzej jest dotknąć sutków nawet przez ubranie. Staniki które min pasują i nie uwieraja w żaden sposób to z Cubusa.

O dobrze wiedzieć :)

age.png

age.png
  • sylani Koleżanka

Wysłany: 9 marca 2017, 12:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o ! Dzięki dziewczyny :)
    Już wiem co kupić aby może chociaż odrobinę było bardziej komfortowo.
    A ten balsam z BabyDream, Mika1987, to kupiłaś zwykły ? Czy jakiś na rozstępy ?

m3sx9jcgj726xfjv.png
  • Holibka Autorytet

Wysłany: 9 marca 2017, 13:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Do smarowania biustu u mnie się sprawdza olej ze słodkich migdałów - nie ma zapachu, ładnie się wchłania i utrzymuje nawilżenie długo.

age.png

age.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ

Krew miesiączkowa - kolor krwi podczas okresu

Czy to normalne, że krew miesiączkowa zmienia swój kolor i konsystencję? Czy brązowy kolor krwi podczas okres powinien Cię niepokoić, czy jest to zjawisko naturalne? Kiedy krwawienie miesiączkowe wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ