X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr wrażliwe piersi
Odpowiedz

wrażliwe piersi

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • sylani Koleżanka

Wysłany: 4 marca 2017, 12:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie,
    chciałabym zapytać jak to u Was jest z wrażliwością i bólem piersi. Mimo, że jestem w 6t to od dobrych 3 mam je strasznie wrażliwe. Czy stosowałyście może jakieś specjalne staniki ? Bo ja próbowałam przejść z fiszbin na zwykłe, lecz wtedy drażniła mnie strasznie koronka i na dodatek piersi zaczęły swędzieć. Co na dodatek słyszałam, że jest objawem przyszłych rozstępów.
    I jak to jest z różnorakimi kremami stosowane na biust w ciąży ? Aby jak najbardziej zminimalizować późniejsze rozstępy i ich nadwrażliwość.

m3sx9jcgj726xfjv.png
  • mika1987 Autorytet

Wysłany: 5 marca 2017, 21:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej ja mam non stop wrazliwe a to 12tydz,najgorzej jak zdejme biustonosz..pomaga mi na ogolnie napiecie babydream balsam dla kobiet w ciazy.pozdrawiam

iv09krhme1fe56cn.png

f2w3rjjgc0akmsfq.png
  • Holibka Autorytet

Wysłany: 5 marca 2017, 22:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też jestem w 6tc. Uratował mnie ten stanik: http://www.kappahl.com/pl-pl/kappahl/woman/alla-damplagg/421404

Nie ma fiszbi, ale trzyma dobrze i ma poduszki, więc sutki schowane.

Po domu mam top z gatty miękki ale też w miarę utrzymujący kształt.

Nienawidzę koronek. W esotiq bieda, podobnie triumph.

age.png

age.png
  • Mika999 Przyjaciółka

Wysłany: 5 marca 2017, 23:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moje piersi zrobiły się wrażliwe tuż po owulacji. I tak to trwa dalej. Najgorzej jest dotknąć sutków nawet przez ubranie. Staniki które min pasują i nie uwieraja w żaden sposób to z Cubusa.

B-HcG 646,500 09/03/17
    B-HcG 1368,500 11/03/17
    201711062743.png
  • Holibka Autorytet

Wysłany: 6 marca 2017, 08:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mika999 wrote:
    Moje piersi zrobiły się wrażliwe tuż po owulacji. I tak to trwa dalej. Najgorzej jest dotknąć sutków nawet przez ubranie. Staniki które min pasują i nie uwieraja w żaden sposób to z Cubusa.

O dobrze wiedzieć :)

age.png

age.png
  • sylani Koleżanka

Wysłany: 9 marca 2017, 12:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o ! Dzięki dziewczyny :)
    Już wiem co kupić aby może chociaż odrobinę było bardziej komfortowo.
    A ten balsam z BabyDream, Mika1987, to kupiłaś zwykły ? Czy jakiś na rozstępy ?

m3sx9jcgj726xfjv.png
  • Holibka Autorytet

Wysłany: 9 marca 2017, 13:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Do smarowania biustu u mnie się sprawdza olej ze słodkich migdałów - nie ma zapachu, ładnie się wchłania i utrzymuje nawilżenie długo.

age.png

age.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Warto walczyć o swoje marzenia, czyli historie starań o dziecko zakończone happy endem

O tym jak trudna i wyboista potrafi być droga do macierzyństwa, wiedzą doskonale pary, które od lat bezskutecznie starają się o dziecko. Niekończące się badania, intensywne szukanie przyczyny niepowodzeń, poddawanie się procedurom, ciągła walka, momentami bezsilność, ale też niegasnąca nadzieja... Dzisiaj swoją historią podzieliły się z nami dwie pary, których droga do wymarzonego macierzyństwa nie była łatwa. Karolina i Łukasz oraz Asia i Paweł opowiadają swoje poruszające historie zakończone happy endem! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ