X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Współżycie w ciąży
Odpowiedz

Współżycie w ciąży

Oceń ten wątek:
  • zimowa stokrotka Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2017, 17:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mama Sowa, mam niestety to samo :(. Moje libido wzrasta z dnia na dzień a tu nie wolno. Pocieszdm się że do końca zostało tylko 10 tygodni (no i jeszcze +/- 6 tyg po), a od 10 tc mamy zakaz wiec jest chociaż bliżej niż dalej.

Mama Sowa lubi tę wiadomość

o148i09kzitj1pv1.png
    mhsvi09k321kr4xp.png
  • Maruder Autorytet

Wysłany: 21 maja 2017, 22:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie normalnie :)
    Lekarza nawet nie pytałam, ale nie mam żadnych plamień, ani jakichś klujących podejrzanych skurczy.
    Zakładam że jakby co to bym czuła że nie mogę, plus lekarz by mnie poinformował.
    Co ciekawe lekarz zabronił mi latać do 12 tyg, o seksi nie wspomniał.
    Może zapytam na następnej wizycie.

relgi09kotjuarzp.png
1 2 3
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Planowanie ciąży, czyli o tym jakie badania przed ciążą warto wykonać

Planowanie ciąży to ważny moment w życiu każdej kobiety. Zastanawiasz się jakie badania przed ciążą warto wykonać? A może warto pomyśleć o dodatkowych szczepieniach? Co zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na zdrową, szczęśliwą ciążę? Przeczytaj, które szczepienia musisz zrobić jeszcze przed rozpoczęciem starań, a które spokojnie możesz zrobić nawet będąc już w ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ