X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Współżycie w ciąży
Odpowiedz

Współżycie w ciąży

Oceń ten wątek:
  • zimowa stokrotka Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2017, 17:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mama Sowa, mam niestety to samo :(. Moje libido wzrasta z dnia na dzień a tu nie wolno. Pocieszdm się że do końca zostało tylko 10 tygodni (no i jeszcze +/- 6 tyg po), a od 10 tc mamy zakaz wiec jest chociaż bliżej niż dalej.

Mama Sowa lubi tę wiadomość

o148i09kzitj1pv1.png
    mhsvi09k321kr4xp.png
  • Maruder Autorytet

Wysłany: 21 maja 2017, 22:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie normalnie :)
    Lekarza nawet nie pytałam, ale nie mam żadnych plamień, ani jakichś klujących podejrzanych skurczy.
    Zakładam że jakby co to bym czuła że nie mogę, plus lekarz by mnie poinformował.
    Co ciekawe lekarz zabronił mi latać do 12 tyg, o seksi nie wspomniał.
    Może zapytam na następnej wizycie.

relgi09kotjuarzp.png
1 2 3
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Badania prenatalne w ciąży, czym są i czy warto je robić

Pojęcie badań prenatalnych nie dla wszystkich jest zrozumiałe. Często kojarzone jest wyłącznie z inwazyjnymi badaniami prenatalnymi płodu i tym samym utożsamiane jest z ryzykiem utraty ciąży. Postrzeganie to jest zupełnie błędne. Czym zatem są badania prenatalne, kto powinien je wykonywać i czy są one bezpieczne dla dziecka?

CZYTAJ WIĘCEJ

Perimenopauza - czym jest, jak na nas wpływa i jak sobie możemy z nią poradzić!

Czym jest perimenopauza i czym różni się od menopauzy? Czy jeśli masz 40 lat to ten temat może dotyczyć również Ciebie? W jaki sposób perimenopauza się zaczyna? Jakie są typowe i nietypowe objawy spadku i burzy hormonów przed menopauzą? Czy można temu zapobiec, jak sobie radzić z objawami i jak dbać o zdrowie, gdy spada estrogen? Wraz z ekspertami stworzyliśmy dla Ciebie artykuł, z którego dowiesz się wszystkiego, czego potrzebujesz o swoim zdrowiu hormonalnym w okresie perimenopauzy.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Diagnostyka problemów z płodnością - krok po kroku

Niepłodności nikt się nie spodziewa, a jednak dotyka ona około 1,5 miliona polskich par rocznie. To bardzo dużo! Jakie są najczęstsze przyczyny niepłodności? Kiedy warto rozpocząć diagnostykę i jakie badania zrobić na początek?

CZYTAJ WIĘCEJ