X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Współżycie w ciąży
Odpowiedz

Współżycie w ciąży

Oceń ten wątek:
  • zimowa stokrotka Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2017, 17:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mama Sowa, mam niestety to samo :(. Moje libido wzrasta z dnia na dzień a tu nie wolno. Pocieszdm się że do końca zostało tylko 10 tygodni (no i jeszcze +/- 6 tyg po), a od 10 tc mamy zakaz wiec jest chociaż bliżej niż dalej.

Mama Sowa lubi tę wiadomość

o148i09kzitj1pv1.png
    mhsvi09k321kr4xp.png
  • Maruder Autorytet

Wysłany: 21 maja 2017, 22:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie normalnie :)
    Lekarza nawet nie pytałam, ale nie mam żadnych plamień, ani jakichś klujących podejrzanych skurczy.
    Zakładam że jakby co to bym czuła że nie mogę, plus lekarz by mnie poinformował.
    Co ciekawe lekarz zabronił mi latać do 12 tyg, o seksi nie wspomniał.
    Może zapytam na następnej wizycie.

relgi09kotjuarzp.png
1 2 3
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Krew miesiączkowa - kolor krwi podczas okresu

Czy to normalne, że krew miesiączkowa zmienia swój kolor i konsystencję? Czy brązowy kolor krwi podczas okres powinien Cię niepokoić, czy jest to zjawisko naturalne? Kiedy krwawienie miesiączkowe wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ