X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Wymioty a przyjmowanie witamin
Odpowiedz

Wymioty a przyjmowanie witamin

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • klaudia382 Przyjaciółka

Wysłany: 12 grudnia 2017, 14:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzisiaj pierwszy raz zwymiotowalam. Rano brałam witaminy dla ciężarnych i teraz nie wiem czy brać drugi raz. Nie wiem co mam robić...

klz9h371w1o7q62n.png
  • edwarda20 Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2017, 14:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ile czasu minelo od ich wziecia? Jesli mniej niz 30 minut to mozesz wziąc. Ale nic sie nie stanie jak raz pominiesz dawkę.

Jesli moge doradzic, bo ja wymiotowałam przez ponad 2 miesiace, zeby łykac witaminy wieczorem przed snem. Nie ma znaczenia kiedy je wezmiesz, a jednak mogą potęgować mdlosci.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2017, 14:16

dqprqps6kaqxmc83.png
  • klaudia382 Przyjaciółka

Wysłany: 12 grudnia 2017, 14:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Brałam o 10:30 a wymiotowalam o 13. Dziękuję bardzo za radę :)

klz9h371w1o7q62n.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w drugą ciążę" - czym jest niepłodność wtórna?

Gdy wspomnienia z porodu zaczną blednąć, a pierworodny synek lub córeczka wyrosną z etapu pieluch i kaszek, pojawienie się myśli o dalszym powiększeniu rodziny najprawdopodobniej będzie tylko kwestią czasu. Niestety, nie każdej kobiecie udaje się zajść w ciążę po raz drugi. Dlaczego tak się dzieje? Czym jest niepłodność wtórna i jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ