X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Wymioty a przyjmowanie witamin
Odpowiedz

Wymioty a przyjmowanie witamin

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • klaudia382 Przyjaciółka

Wysłany: 12 grudnia 2017, 14:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzisiaj pierwszy raz zwymiotowalam. Rano brałam witaminy dla ciężarnych i teraz nie wiem czy brać drugi raz. Nie wiem co mam robić...

klz9h371w1o7q62n.png
  • edwarda20 Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2017, 14:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ile czasu minelo od ich wziecia? Jesli mniej niz 30 minut to mozesz wziąc. Ale nic sie nie stanie jak raz pominiesz dawkę.

Jesli moge doradzic, bo ja wymiotowałam przez ponad 2 miesiace, zeby łykac witaminy wieczorem przed snem. Nie ma znaczenia kiedy je wezmiesz, a jednak mogą potęgować mdlosci.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2017, 14:16

dqprqps6kaqxmc83.png
  • klaudia382 Przyjaciółka

Wysłany: 12 grudnia 2017, 14:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Brałam o 10:30 a wymiotowalam o 13. Dziękuję bardzo za radę :)

klz9h371w1o7q62n.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o ciążę a badanie AMH - 6 rzeczy, o których warto wiedzieć

Badanie AMH może bardzo dużo powiedzieć o kobiecej płodności... Kiedy warto je wykonać? Jakich informacji może dostarczyć? Jakie są normy AMH i jak przebiega badanie? Poznaj 6 faktów o badaniu AMH!

CZYTAJ WIĘCEJ

Gdzie rodzić - wybór szpitala do porodu

Poród to wyjątkowa chwila. Wraz ze zbliżającym się terminem porodu, wiele kobiet zastanawia się gdzie rodzić. Warto poświęcić trochę czasu na wybór szpitala, w którym chciałabyś aby przyszło na świat Twoje dziecko. Przeczytaj jak się do tego dobrze przygotować, czym się kierować przy wyborze szpitala i jakie informacje zebrać na temat wybranej placówki.   

CZYTAJ WIĘCEJ