X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Wyniki badań różyczka i toksoplazmoza. Pomożecie?
Odpowiedz

Wyniki badań różyczka i toksoplazmoza. Pomożecie?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Lena955 Autorytet

Wysłany: 14 marca 2020, 15:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny z wiadomych względów nie mam możliwości konsultowania jak na razie wyników, które dzisiaj odebralam z lekarzem. Pomożecie? Trochę się niepokoje bo w Internecie nie ma zbyt wiele informacji.

Różyczka igg 38,8
    Igm 0,28

Toxoplasma igg 0,1
    Igm 0,07

• Desperatka_87 Autorytet

Wysłany: 14 marca 2020, 17:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wszystko ok, a ta różyczka IGG 38,8 oznacza, że w przeszłości przechodziłaś już różyczkę :)

Szymon urodzony 08.04.2021 g. 12.15 waga 3950g wzrost 59cm
    ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Pierwsza ciąża- Aniołek 13 tc (10.04.2020)
    2nn39jcg7m3w65mu.png

• Ania0306 Autorytet

Wysłany: 14 marca 2020, 18:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie koniecznie musiałaś przechodzić różyczkę - jeśli byłaś szczepiona też masz przeciwciała.

08.02.2019 ❤ Julka 39t i 1d 2645g 51 cm
    iv09jw4z1f5kql8q.png
  • Lena955 Autorytet

Wysłany: 14 marca 2020, 18:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję Dziewczyny za odpowiedź. Nie przechodziłem różyczki. Byłam szczepionka. Pozdrawiam :)

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 5 gadżetów ułatwiających życie młodej mamy

Rynek produktów dla przyszłych rodziców i maluszków jest ogromny. O jakich gadżetach warto pomyśleć kompletując wyprawkę? Które produkty są warte uwagi i mogą ułatwiać codzienność świeżo upieczonych rodziców? 

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ