SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Dlaczego pierwsze 90 dni przed poczęciem
ma kluczowe znaczenie?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Postaw na dopasowaną formułę i dawkę folianów.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Wysoki progesteron ciaza czy problem?
Odpowiedz

Wysoki progesteron ciaza czy problem?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Karokaro9797 Nowa

Wysłany: 10 września 2025, 05:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co myślicie? Kochałam się z mężem w dni płodne, byłam na badaniu progesteronu w 21 dniu cyklu i wyszło mi 79,6 nmol/l ( to wysoki wskaźnik z reguły oznaczający ciążę) temperatura ciała utrzymuje się na 36,8 a przed owulacją - 36,2. Nie mam żadnych objawów a staramy się o dziecko już ponad rok, co myślicie ?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2025, 05:53

• KurtynaMileczenia Ekspertka

Wysłany: 10 września 2025, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karokaro9797 wrote:
    Co myślicie? Kochałam się z mężem w dni płodne, byłam na badaniu progesteronu w 21 dniu cyklu i wyszło mi 79,6 nmol/l ( to wysoki wskaźnik z reguły oznaczający ciążę) temperatura ciała utrzymuje się na 36,8 a przed owulacją - 36,2. Nie mam żadnych objawów a staramy się o dziecko już ponad rok, co myślicie ?
    Hej :) nikt Ci tu nie wywróży, zrób test albo najlepiej betę. Trzymam kciuki :)

kropka_aga lubi tę wiadomość

preg.png
  • MagdaM. Koleżanka

Wysłany: 10 września 2025, 12:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karokaro9797 wrote:

Po pierwsze to żaden wskaznik oznaczający ciąże tylko wynik świadczący o przebytej owulacji. Tyle.
    Po drugie wcale nie jest taki mega wysoki bo masz tu jednostki nmol. Przeliczając na ng wychodzi jakieś 25 ng/ml czyli w miarę standardowo.
    Zrób test za 7 dni to dowiesz sie czy zaskoczyło.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Test owulacyjny. Jak działają testy owulacyjne i czy są skuteczne?

Testy owulacyjne są jednym z najprostszych narzędzi do samodzielnego wykrywania dni płodnych i zbliżającej się owulacji. Przeczytaj jak działają testy owulacyjne, jak je prawidłowo wykonać, ile kosztują i czy można im zaufać w 100%. Podpowiemy Ci również jak skutecznie zwiększyć działanie testów owulacyjnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ