Wzrost bety
-
Dodam jeszcze, że słyszałam wersję o podwajaniu bety, ale mi lekarze (różni) tłumaczyli, że co każde 48h powinien być wzrost ok 66% w górę, w początkowych tygodniach ciąży (bo potem to już może spadać i rosnąć i spadać ).
Niemniej jednak z doświadczenia i swojego i moich najbliższych wiem, że ciąża to nie matematyka i nie da się jednoznacznie sklasyfikować wyników, bo to jest tak indywidualna sprawa, że hej
Spójrz chociażby na rozbieżność przedziałów dla beta HCG.. nieraz jest od 4000 - 20000 i to już najlepiej pokazuje jakie rozbieżności mogą być między kobietami w tym samym tygodniu ciążyVictoria29 lubi tę wiadomość
-
Kochane.38dc brak @ .odpuscilam cykl wiec temp nie mierzylam jednak mam powyzej 36 (zawsze 35,6-35,.na tescie kreseczka delikatna.bol głowy non stop,powiększone piersi ,5 dni po owu plamienie ,teraz duzo sluzu.Bylam w srode zeby potwierdzic ciaze 6 tydz.Zarodka nie bylo ale pecherzyk byl.kazala isc na bete .bylam wczoraj i negatywna .prosze powiedzcie ze jest szansa . Dopiero za tydzien wizyta a ja zalamanateraz by byl 7 tydzien
Listopad 2016 początek starań
wrzesień -listopad 2016 CLO
Grudzień 2017 fasolka [*] 6 tc
Pcos -