X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Za mały pęcherzyk
Odpowiedz

Za mały pęcherzyk

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Karolina2115 Nowa

Wysłany: 17 stycznia 2024, 16:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć.
    Zaczynajac od początku. Ostatnia miesiączka zaczęła się 6 grudnia.
    02.01 zrobiłam pierwsza betę która wyniosła 66.
    W dniu dzisiejszym beta ma ponad 12tys. Przyrasta książkowo.
    W grudniu odbyłam dwa stosunki. Jeden 15 drugi 20. Cykle 28-32dni
    W dniu dzisiejszym byłam na potwierdzeniu ciąży Pan doktor powiedział ze jest zle. Pęcherzyk jest za mały i ma zły kształt. Wymiar to 11mm.
    Bardzo was proszę o pomoc, co o tym myślicie? Była któraś z was w takiej sytuacji? Czy na tym zdj jest pęcherzyk żółtkowy? Nie wiem co mam o tym myśleć. Proszę o odpowiedz.

https://zapodaj.net/plik-UeMxKaCHZm
    https://zapodaj.net/plik-Kd2Vq3Cf1i

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 stycznia 2024, 16:53

• Karolina2115 Nowa

Wysłany: 17 stycznia 2024, 16:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jednak nie umiem dodać zdj usg

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 5 gadżetów ułatwiających życie młodej mamy

Rynek produktów dla przyszłych rodziców i maluszków jest ogromny. O jakich gadżetach warto pomyśleć kompletując wyprawkę? Które produkty są warte uwagi i mogą ułatwiać codzienność świeżo upieczonych rodziców? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Foliany - niezbędny składnik dla kobiet starających się o dziecko i kobiet w ciąży

Niewątpliwie kwas foliowy jest jednym z najważniejszych składników dla przyszłej Mamy. Dlaczego suplementacja kwasem foliowym, a właściwie jego aktywnymi formami (folianami) jest tak istotna? Jaką rolę odgrywa kwas foliowy? 

CZYTAJ WIĘCEJ