X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Za mały pęcherzyk
Odpowiedz

Za mały pęcherzyk

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Karolina2115 Nowa

Wysłany: 17 stycznia 2024, 16:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć.
    Zaczynajac od początku. Ostatnia miesiączka zaczęła się 6 grudnia.
    02.01 zrobiłam pierwsza betę która wyniosła 66.
    W dniu dzisiejszym beta ma ponad 12tys. Przyrasta książkowo.
    W grudniu odbyłam dwa stosunki. Jeden 15 drugi 20. Cykle 28-32dni
    W dniu dzisiejszym byłam na potwierdzeniu ciąży Pan doktor powiedział ze jest zle. Pęcherzyk jest za mały i ma zły kształt. Wymiar to 11mm.
    Bardzo was proszę o pomoc, co o tym myślicie? Była któraś z was w takiej sytuacji? Czy na tym zdj jest pęcherzyk żółtkowy? Nie wiem co mam o tym myśleć. Proszę o odpowiedz.

https://zapodaj.net/plik-UeMxKaCHZm
    https://zapodaj.net/plik-Kd2Vq3Cf1i

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 stycznia 2024, 16:53

• Karolina2115 Nowa

Wysłany: 17 stycznia 2024, 16:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jednak nie umiem dodać zdj usg

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza - najnowsze odkrycia nauki i perspektywy leczenia

W miesiącu świadomości endometriozy, dzielimy się z Wami nowymi odkryciami, które stają się źródłem nadziei. Badania nad genami i mikrobiomem oferują potencjalne klucze do lepszych terapii. Zobacz, jak nauka prowadzi nas ku lepszemu zrozumieniu i leczeniu tej trudnej choroby.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ