X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Zaparcia...
Odpowiedz

Zaparcia...

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    1 2
Oceń ten wątek:
  • pralinek2 Koleżanka

Wysłany: 17 lutego 2015, 15:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja na początku ciąży miałam zaparcia, potem lekko przeszły, potem od 6 tygodnia miałam mdłości,teraz mdłości przeszły a zaparcia wróciły... Rzeczywiście ten Colon C można brać w ciąży? Jak jest tak skuteczny jak piszecie, to chyba będę musiała go kupić.

eikt3a3ftl57j282.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 lutego 2015, 15:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pisałam w innym wątku. Ja robię sobie codziennie taki "napój" z siemienia lnianego. Mielę nasiona (1 łyżeczka) w młynku do kawy na wiór. Potem to zalewam ciepłą wodą. Potem piję takiego trochę gluta... Niesmaczne to za bardzo ale mi pomaga. (Plus na zgagę w pakiecie też jest dobre). Acha... moim zdaniem lepsze jest takie siemię złote, jasne niż brązowe.

• Natalia100 Debiutantka

Wysłany: 26 lutego 2015, 08:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieczyny, zaczyna mi się 8 tydzień ciąży, zaczynają meczyć mnie zaparcia. Dziś osiągnęło chyba swoje apogeum, musiałam silnie przeć żeby cokolwiek ze mnie wyszło. Chyba nie zaszkodzi do tak wczesnej ciąży??? Stresuje się każdą głupotą.. :/

• dzabuch Nowa

Wysłany: 1 marca 2015, 12:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wypijam na czczo szklankę wody z miodem i cytryną. Najlepiej około 20 minut przed jedzeniem. Mi pomaga! Woda musi być ciepła, lepiej działa.

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

Bartuś 04.11.2015
1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Spokój rodziców zaczyna się od jednego sprytnego urządzenia. Czy niania elektroniczna to must have rodziców?

Pierwsze miesiące z dzieckiem to wyjątkowy czas, ale też nieustanna czujność i troska o jego bezpieczeństwo. Coraz więcej rodziców sięga po nowoczesne rozwiązania, które pomagają spokojniej czuwać nad snem malucha. Czy niania elektroniczna to rzeczywiście niezbędny element domowej wyprawki, czy tylko kolejny gadżet? Sprawdź, jak działa, co daje na co dzień i czy może realnie ułatwić życie rodzicom.

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ