X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Zaparcia...
Odpowiedz

Zaparcia...

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    1 2
Oceń ten wątek:
  • pralinek2 Koleżanka

Wysłany: 17 lutego 2015, 15:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja na początku ciąży miałam zaparcia, potem lekko przeszły, potem od 6 tygodnia miałam mdłości,teraz mdłości przeszły a zaparcia wróciły... Rzeczywiście ten Colon C można brać w ciąży? Jak jest tak skuteczny jak piszecie, to chyba będę musiała go kupić.

eikt3a3ftl57j282.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 lutego 2015, 15:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pisałam w innym wątku. Ja robię sobie codziennie taki "napój" z siemienia lnianego. Mielę nasiona (1 łyżeczka) w młynku do kawy na wiór. Potem to zalewam ciepłą wodą. Potem piję takiego trochę gluta... Niesmaczne to za bardzo ale mi pomaga. (Plus na zgagę w pakiecie też jest dobre). Acha... moim zdaniem lepsze jest takie siemię złote, jasne niż brązowe.

• Natalia100 Debiutantka

Wysłany: 26 lutego 2015, 08:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieczyny, zaczyna mi się 8 tydzień ciąży, zaczynają meczyć mnie zaparcia. Dziś osiągnęło chyba swoje apogeum, musiałam silnie przeć żeby cokolwiek ze mnie wyszło. Chyba nie zaszkodzi do tak wczesnej ciąży??? Stresuje się każdą głupotą.. :/

• dzabuch Nowa

Wysłany: 1 marca 2015, 12:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wypijam na czczo szklankę wody z miodem i cytryną. Najlepiej około 20 minut przed jedzeniem. Mi pomaga! Woda musi być ciepła, lepiej działa.

Serafina lubi tę wiadomość

Bartuś 04.11.2015
1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

11 najczęstszych pytań o IUI, czyli inseminacja w pigułce

Czym jest inseminacja? Kiedy warto skorzystać z tej metody? Dla kogo jest szczególnie polecana? Jaki jest koszt inseminacji? Jakie są szanse na zajście w ciążę po zabiegu inseminacji? Odpowiedzi na 11 najczęstszych pytań o inseminację. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ