Zarodek za mały dwa tygodnie opóźnienia
-
Cześć, miałam dzisiaj pierwszą wizytę. 5 marca jest ostatnim dniem mojej miesiączki. 6 kwietnia miałam pozytywny test ciążowy. 7 kwietnia robiłam test clear blue który wskazuje moment zapłodnienienia i pokazał on ciążę 2-3. Mój cykl trwa 30-31 dni. Owulację miałam zazwyczaj ok 18-19 dnia. Według moich wyliczeń na dzisiejszym badaniu wiek ciąży to 8 tydzień i jeden dzień. Na pomiarze USG wyszło 5 tydzień i 6 dni. Reszta na USG wyszła w porządku. Mam kolejna wizytę za tydzień. Powiedzcie proszę czy taka rozbieżność jest możliwa? Poroniłam już jedną ciążę. Czy możliwe że znów zarodek się zatrzymał?
-
Zyczac wrote:Cześć, miałam dzisiaj pierwszą wizytę. 5 marca jest ostatnim dniem mojej miesiączki. 6 kwietnia miałam pozytywny test ciążowy. 7 kwietnia robiłam test clear blue który wskazuje moment zapłodnienienia i pokazał on ciążę 2-3. Mój cykl trwa 30-31 dni. Owulację miałam zazwyczaj ok 18-19 dnia. Według moich wyliczeń na dzisiejszym badaniu wiek ciąży to 8 tydzień i jeden dzień. Na pomiarze USG wyszło 5 tydzień i 6 dni. Reszta na USG wyszła w porządku. Mam kolejna wizytę za tydzień. Powiedzcie proszę czy taka rozbieżność jest możliwa? Poroniłam już jedną ciążę. Czy możliwe że znów zarodek się zatrzymał?👩❤️👨 31&35
💔 15.05.25 6/9 tydz.
Mutacja PAI-1 w układzie homozygotycznym 🧬
Streptococcus agalactiae - posiew dodatni 🦠
APS wykluczony ✅
Celiakia wykluczona ✅
TSH, Progesteron, Estradiol, Prolaktyna ⏳
Badanie komputerowe nasienia ⏳
Fragmentacja DNA plemników ⏳ -
Zyczac wrote:Cześć, miałam dzisiaj pierwszą wizytę. 5 marca jest ostatnim dniem mojej miesiączki. 6 kwietnia miałam pozytywny test ciążowy. 7 kwietnia robiłam test clear blue który wskazuje moment zapłodnienienia i pokazał on ciążę 2-3. Mój cykl trwa 30-31 dni. Owulację miałam zazwyczaj ok 18-19 dnia. Według moich wyliczeń na dzisiejszym badaniu wiek ciąży to 8 tydzień i jeden dzień. Na pomiarze USG wyszło 5 tydzień i 6 dni. Reszta na USG wyszła w porządku. Mam kolejna wizytę za tydzień. Powiedzcie proszę czy taka rozbieżność jest możliwa? Poroniłam już jedną ciążę. Czy możliwe że znów zarodek się zatrzymał?
U mnie podobna sytuacja ale o tydzień. Ciąża in vitro. Transfer miałam 5 kwietnia 5 dniowego zarodka. 14 maja na wizycie na usg widać było 7 tydzień i 3 dzień. Według obliczeń jestem 8 tydzień i 3 dni. Tydzień do tyłu. Serduszko bije i wszystko rozwija się dobrze ale na 7 w3d. Boję się bardzo. Kolejną wizytę mam 3 czerwca. -