X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Zawroty glowy
Odpowiedz

Zawroty glowy

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Sonia94 Autorytet

Wysłany: 5 października 2017, 21:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie dziewczyny!
    Jestem w 6 tygodniu ciąży licząc od miesiączki. Dziś mam takie zawroty głowy że często nie kontaktuje i zanim coś powiem i ogarnę co chciałabym powiedzieć mija trochę czasu.. nie wiem czy to normalne.. czasami czuję że mało brakuje do omdlenia.. wcześniej nie miałam problemu z wejściem po schodach (mieszkamy na piętrze), teraz od razu zadyszka.. dziwne uczucie.. macie tak tez ? Jeśli tak to się podzielcie.. co o tym sądzicie?

Beta 18.11 5085❤️
    Martynka 08.06.2018 ❤️
  • edwarda20 Autorytet

Wysłany: 6 października 2017, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciśnienie Ci skacze. Tez tak miałam na poczatku. Mówi sie zeby wiecej pic wody lub jak będzie bardzo ciężko to cienka kawę.

dqprqps6kaqxmc83.png
  • Sonia94 Autorytet

Wysłany: 6 października 2017, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję Edwarda.
    Spokojnej ciąży życzę :)

Beta 18.11 5085❤️
    Martynka 08.06.2018 ❤️
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Naturalne sposoby łagodzenia bólu porodowego

Poród nierozerwalnie łączy się z bólem. Ten fakt wiele przyszłych mam napawa lękiem. Bez względu na to, czy rodzą po raz pierwszy czy po raz kolejny, wizja skurczy powoduje pytanie: czy dam radę? Co, jeśli nie wytrzymam? Na szczęście jest wiele łagodnych, niefarmakologicznych metod, które mogą pomóc oswoić porodowe bóle.

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ