X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Zawroty glowy
Odpowiedz

Zawroty glowy

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Sonia94 Autorytet

Wysłany: 5 października 2017, 21:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie dziewczyny!
    Jestem w 6 tygodniu ciąży licząc od miesiączki. Dziś mam takie zawroty głowy że często nie kontaktuje i zanim coś powiem i ogarnę co chciałabym powiedzieć mija trochę czasu.. nie wiem czy to normalne.. czasami czuję że mało brakuje do omdlenia.. wcześniej nie miałam problemu z wejściem po schodach (mieszkamy na piętrze), teraz od razu zadyszka.. dziwne uczucie.. macie tak tez ? Jeśli tak to się podzielcie.. co o tym sądzicie?

Beta 18.11 5085❤️
    Martynka 08.06.2018 ❤️
  • edwarda20 Autorytet

Wysłany: 6 października 2017, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciśnienie Ci skacze. Tez tak miałam na poczatku. Mówi sie zeby wiecej pic wody lub jak będzie bardzo ciężko to cienka kawę.

dqprqps6kaqxmc83.png
  • Sonia94 Autorytet

Wysłany: 6 października 2017, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję Edwarda.
    Spokojnej ciąży życzę :)

Beta 18.11 5085❤️
    Martynka 08.06.2018 ❤️
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Choroba Hashimoto a ciąża - co musisz wiedzieć?

Hashimoto co to za choroba i jak się objawia? Przede wszystkim charakteryzuje się przewlekłym stanem zapalnym tarczycy (tzw. limfocytowym zapaleniem tarczycy). Jak ją rozpoznać i jak leczyć? Hashimoto a ciąża - jaki wpływ może mieć choroba Hashimoto na płodność kobiet oraz przebieg ciąży?

CZYTAJ WIĘCEJ

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ