Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Zielony śluz...
Odpowiedz

Zielony śluz...

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Paula9916 Debiutantka

Wysłany: 4 września 2025, 07:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Część. Jestem aktualnie w 8 tygodniu ciąży. Od razu uprzedze komentarze, termin do mojego lekarza prowadzącego mam 23 wrzesień dopiero, udało mi się umówić prywatnie ale dopiero na 12 wrzesień. Jestem z małej miejscowości i mam mały wybór lekarzy nawet prywatnie.
    Mam problem z śluzem który jest w kolorze zielonym. Właściwie to na zmianę jest biały typowo ciążowy i co jakiś czas pojawia się zielony w konsystencji bardzo gęstego rozciągliwego gluta. Nie ma zapachu, nie swędzi, nie boli.
    W poprzedniej ciąży miałam bardzo często infekcje grzybiczne którym właśnie towarzyszyła zielona wydzielina tylko że wtedy była konsystencji serowatej, pieniącej się i oczywiście towarzyszyły temu dodatkowe objawy typu swędzenie i nieprzyjemny zapach, a tym razem to dosłownie tylko zielone gluty bez innych objawow.
    Bardzo mnie to martwi i zastanawiam się czy może ktoś miał podobnie? Czy to może być kwestia hormonów? Nieraz jest to kolor bardziej żółty, innym razem właśnie zielony, te "gluty" są czasami połprzezroczyste.
    Pomóżcie...

• Margaretka111 Nowa

Wysłany: 23 września 2025, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie taki śluz był podczas ciąży oznaką infekcji grzybiczej. Najlepiej pobrać wymaz u ginekologa i mieć pewność. 🙂

17.01.2024 CRL 2,3 cm❤️174BPM
    14.02.2024 CRL 6,58 cm❤️164BPM, USG prenatalne prawidłowe❤️
    12.04.2024 połówkowe, synek 🩵
    16.08.2024 urodził się Mikołaj ❤️
    age.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

14 zasad dobrego odżywiania podczas starania - co i jak jeść, aby szybciej zajść w ciążę

Odpowiednia dieta płodności może nie tylko polepszyć twoje zdrowie i dobre samopoczucie, ale również wspomóc twoją płodność oraz zapewnić zdrowy rozwój twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę. Co zatem oznacza „odpowiednia dieta”? Znajdziesz tutaj 14 wskazówek, które pomogą Ci lepiej zaplanować posiłki.

CZYTAJ WIĘCEJ

Alergiczny katar u maluchów: domowe wsparcie i sygnały alarmowe.

Rozpoznanie, czy katar u dziecka to alergia, czy infekcja, bywa trudne, a poprawne odróżnienie objawów jest kluczowe dla skutecznego leczenia. Ten artykuł to kompleksowy przewodnik dla rodziców, pomagający zrozumieć specyfikę kataru alergicznego u dziecka, jego symptomy, domowe sposoby łagodzenia oraz kiedy konieczna jest wizyta u lekarza. Dowiedz się, jak zapobiegać powikłaniom i skutecznie wspierać malucha w walce z dolegliwościami.

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ