X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Zielony śluz...
Odpowiedz

Zielony śluz...

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Paula9916 Debiutantka

Wysłany: 4 września, 07:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Część. Jestem aktualnie w 8 tygodniu ciąży. Od razu uprzedze komentarze, termin do mojego lekarza prowadzącego mam 23 wrzesień dopiero, udało mi się umówić prywatnie ale dopiero na 12 wrzesień. Jestem z małej miejscowości i mam mały wybór lekarzy nawet prywatnie.
    Mam problem z śluzem który jest w kolorze zielonym. Właściwie to na zmianę jest biały typowo ciążowy i co jakiś czas pojawia się zielony w konsystencji bardzo gęstego rozciągliwego gluta. Nie ma zapachu, nie swędzi, nie boli.
    W poprzedniej ciąży miałam bardzo często infekcje grzybiczne którym właśnie towarzyszyła zielona wydzielina tylko że wtedy była konsystencji serowatej, pieniącej się i oczywiście towarzyszyły temu dodatkowe objawy typu swędzenie i nieprzyjemny zapach, a tym razem to dosłownie tylko zielone gluty bez innych objawow.
    Bardzo mnie to martwi i zastanawiam się czy może ktoś miał podobnie? Czy to może być kwestia hormonów? Nieraz jest to kolor bardziej żółty, innym razem właśnie zielony, te "gluty" są czasami połprzezroczyste.
    Pomóżcie...

• Margaretka111 Nowa

Wysłany: 23 września, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie taki śluz był podczas ciąży oznaką infekcji grzybiczej. Najlepiej pobrać wymaz u ginekologa i mieć pewność. 🙂

17.01.2024 CRL 2,3 cm❤️174BPM
    14.02.2024 CRL 6,58 cm❤️164BPM, USG prenatalne prawidłowe❤️
    12.04.2024 połówkowe, synek 🩵
    16.08.2024 urodził się Mikołaj ❤️
    age.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwas foliowy podczas starania o dziecko, kwas foliowy w ciąży - dlaczego tak ważny?

Kwas foliowy to witamina z grupy B, o której żadna starająca się o ciążę kobieta, nie powinna zapominać! Kwas foliowy ma ogromny wpływ na rozwój płodu, prawidłowy przebieg ciąży, ale i również płodność kobiety! Dodatkowo przeczytaj dlaczego suplementacja kwasu foliowego zalecana jest czasem również dla mężczyzn.   

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ