zioła o Sroki nr 3
-
Dziewczyny nie ma czegos takiego jak cudowne zioła na zajście w ciąże, wmawiać sobie możemy dużo ale to kwestia psychiki naszej czy w coś też wierzymy czy nie. Jakbym sobie wmowila i wierzyla ze zajde jak bede jadla ogorki kiszone to moze bym i zaszla ale nie dajcie sie zwariowac w jakies czary mary ziola bo to moze nawet zaszkodzić. A poza tym do zajścia w ciąże nie trzeba Sroki tylko MĘŻA:-D i duzo spokoju mniej stresu i wziasc na luz, sama wiem po sobie jak sobie wrzucilam na luz nagle zaszlam w ciaze a uwierzcie ze sie długo staraliśmy...
-
w drugim cyklu picia zaszłam. Starania 8 cykli, wcześniejsze problemy hormonalne.
Teraz mam dwa słoiki przygotowanej mieszanki na zbyciu. Jeśli któraś zainteresowana proszę o maila lub zaproszenie na forum. Wrocławiance oddam, a osobom z poza Wrocławia oddam za pokryciem kosztów przesyłkihiperprolaktynemia czynnościowa,
PCOS?, lekka IO? - brak jednoznacznej opinii lekarzy,
MTHFR C677T/A1298C heterozygota,
niski progesteron, cykle bezowulacyjne,
-
Ja zaszłam w 3 cyklu picia. Lubię zioła więc dla mnie to była przyjemność. Wydaje mi się, że jajniki rzeczywiście zaczęły pracować, wyraźnie czułam owulację. Jednak w szczesciwylm cyklu miałam też hsg więc do końca bym tylko ziołom nie przypisywała tego cudu.
-
Ja zaszłam w pierwszym cyklu picia tych ziół a ogólnie staraliśmy się już 8 miesięcy. Oczywiście nie wiem i nie powiem na 100% że to dzięki nim, ale nie zaszkodzą👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
05.2018 poronienie zatrzymane 9tc
04.2019 👶🏼
Aktualnie 1 cs o drugie bejbisia
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
01.03 pęcherzyk ciążowy 1,2 cm
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -