zły kolor..
-
ja też mam z tym problem... nie wiem czy kwas foliowy ma wpływ na te sprawy. Moim zdaniem to nie... Postanowiłam, że będę dużo pić, jeść kiwi i suszone śliwki... a za niedługo jabłuszka dobrze umyte i ze skórką, bo właśnie w niej są składniki pobudzające prace jelit - błonnik
-
Crisperss wrote:ja też mam z tym problem... nie wiem czy kwas foliowy ma wpływ na te sprawy. Moim zdaniem to nie... Postanowiłam, że będę dużo pić, jeść kiwi i suszone śliwki... a za niedługo jabłuszka dobrze umyte i ze skórką, bo właśnie w niej są składniki pobudzające prace jelit - błonnik
-
Jeżeli wypróżniasz się regularnie to 3 dni bez folika raczej nie zaszkodzą dziecku. Tym sposobem dowiesz się czy to ten kwas foliowy odpowiada za ten kolor, na drugi lub trzeci raz powinnaś moim zdaniem być już "oczyszczona". Mi już lekarz polecił inne witaminy, jak skończe folik mam brac Pregna Plus.
-
Crisperss wrote:ja też mam z tym problem... nie wiem czy kwas foliowy ma wpływ na te sprawy. Moim zdaniem to nie... Postanowiłam, że będę dużo pić, jeść kiwi i suszone śliwki... a za niedługo jabłuszka dobrze umyte i ze skórką, bo właśnie w niej są składniki pobudzające prace jelit - błonnik
-