X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Zniżka na badania w ciąży
Odpowiedz

Zniżka na badania w ciąży

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 kwietnia 2015, 18:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny. Jakiś czas temu dostałam maila z kuponem zniżkowym na badania. Można wybrać sobie pakiet badań. Do wyboru jest:
    1.Pakiet badań dla kobiet planujących ciążę
    2. Dla kobiet w ciąży
    3. Dla dzieci

Robiłam sobie te badania przed ciążą. Naprawdę się opłaca, bo za badania,które normalnie kosztują ookoło 270zł z tym kuponem płaci się 99zł :)
    Może komuś się przyda. Ale trzeba się spieszyć, bo jest ważny do 30maja.
    Niżej wklejam link, na którym można pobrać kupon. Wykorzystać można tylko jeden kupon.
    I nie jest to żadna ściema :) po co przepłacać ;)

http://www.kobieta.diagnostyka.pl/?utm_source=onet&utm_medium=email&utm_campaign=mailngonet1a

f2w3rjjgfa6pd3eh.png

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2015, 19:01

Karolinqua lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 maja 2015, 18:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hahah dzięki skorzsytałam , akurat ta firma jest 100 metrow od domku, oby wiecej takich liknów:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 maja 2015, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mariposa85 wrote:
    hahah dzięki skorzsytałam , akurat ta firma jest 100 metrow od domku, oby wiecej takich liknów:)

Super, cieszę się ;) bo to naprawdę fajna sprawa ;) już myślałam, że tego nikt nie przeczyta ;)

• Sarunia Nowa

Wysłany: 15 maja 2015, 18:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wlaśnie dzisiaj skorzystałam:)

Madzia890722 lubi tę wiadomość

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ