X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Zniżka na badania w ciąży
Odpowiedz

Zniżka na badania w ciąży

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 kwietnia 2015, 18:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny. Jakiś czas temu dostałam maila z kuponem zniżkowym na badania. Można wybrać sobie pakiet badań. Do wyboru jest:
    1.Pakiet badań dla kobiet planujących ciążę
    2. Dla kobiet w ciąży
    3. Dla dzieci

Robiłam sobie te badania przed ciążą. Naprawdę się opłaca, bo za badania,które normalnie kosztują ookoło 270zł z tym kuponem płaci się 99zł :)
    Może komuś się przyda. Ale trzeba się spieszyć, bo jest ważny do 30maja.
    Niżej wklejam link, na którym można pobrać kupon. Wykorzystać można tylko jeden kupon.
    I nie jest to żadna ściema :) po co przepłacać ;)

http://www.kobieta.diagnostyka.pl/?utm_source=onet&utm_medium=email&utm_campaign=mailngonet1a

f2w3rjjgfa6pd3eh.png

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2015, 19:01

Karolinqua lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 maja 2015, 18:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hahah dzięki skorzsytałam , akurat ta firma jest 100 metrow od domku, oby wiecej takich liknów:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 maja 2015, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mariposa85 wrote:
    hahah dzięki skorzsytałam , akurat ta firma jest 100 metrow od domku, oby wiecej takich liknów:)

Super, cieszę się ;) bo to naprawdę fajna sprawa ;) już myślałam, że tego nikt nie przeczyta ;)

• Sarunia Nowa

Wysłany: 15 maja 2015, 18:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wlaśnie dzisiaj skorzystałam:)

Madzia890722 lubi tę wiadomość

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kluczowe składniki dla przyszłej Mamy, czyli co warto suplementować w ciąży

Ciąża to odmienny i wyjątkowy stan, który jest jednocześnie dużym wyzwaniem dla organizmu kobiety. To czas, kiedy zmienia się zapotrzebowanie na składniki odżywcze. Które z nich są szczególnie istotne dla przyszłej mamy i dla rozwijającego się dziecka? Co warto suplementować w ciąży, aby zadbać o zdrowie i rozwój maluszka? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ