X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum II trymestr 15 tydzień i brzuszek ciążowy
Odpowiedz

15 tydzień i brzuszek ciążowy

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • ManiaZ Znajoma

Wysłany: 17 lipca, 18:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny. Jestem w tygodniu 14+5 pierwszej ciązy i juz mam ciazowy brzuszek. Czy u was tez tak szybko sie pojawil? Slyszalam ze w pierwszej ciazy pojawia sie duzo pozniej. Najpierw mialam takie ciagniecia z bokow brzucha i w przeciagu 1.5 tygodnia pojawil sie brzuszek. Jest niezaleznie czy jestem wzdeta czy nie. Po prostu jak jestem wzdeta to jest wiekszy. A kiedy u was sie pojawil?

• Nadzieja9 Przyjaciółka

Wysłany: 19 lipca, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    14+1 i jeszcze go nie ma. Tzn jest (bo ja normalnie szczupła), ale na górze, najbardziej wystaje okolica pępka i pod pępkiem, nawet bez wzdęcia. A sam dół nad wzgórkiem łonowym, tam gdzie macica, prawie nie wystaje.

• JustMe Koleżanka

Wysłany: 28 lipca, 21:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi odstaje tylko wzgórek, jestem w 15 tygodniu. Mam nadzieję, że nie urośnie mi wielki brzuch :)

• Ang3llica Przyjaciółka

Wysłany: 29 lipca, 22:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem w 15 tygodniu i już widać brzuszek 🫣 jestem szczupła, ale to 2 ciąża dlatego pewnie szybciej, bo w 1 pamiętam, że w około 20tc tak miałam dopiero 😅

9/11/24 Maksymilian 31tc 👼💔

16.05.25 pozytywny test ciążowy 🌈
    04.06.25 mamy ❤️
    15.07.25 pierwsze prenatalne, wszystko dobrze 🫶
  • Chrumek Koleżanka

Wysłany: 30 lipca, 08:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    13 i już jest

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kalendarz dni płodnych - aplikacja starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ