SUPLEMENT DIETY

💜 KWAS FOLIOWY POD LUPĄ 💜

Zaczynacie starania o dziecko? Sprawdźcie, kiedy zacząć suplementację folianów i co naprawdę ma znaczenie.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum › II trymestr › 17 tydz - dziwny śluz po wymazie
Odpowiedz

17 tydz - dziwny śluz po wymazie

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • antola Znajoma

Wysłany: 24 maja 2018, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie, wczoraj miałam robiony wymaz szczoteczka w kierunku chlamydia, lekarz uprzedzał że może pojawić się lekkie plamienie, ale dziś pojawił mi się dosłownie kawałek śluzu wyglądającego jak galareta... Udałam się do lekarza ponownie, zmierzył szyjkę i powiedział że jest ok.
    Śluz ten wyglądał jak galareta, ale nie było go wiele, czy to mógł być czop śluzowy??? Czy jeśli został naruszony podczas wymazu - zregeneruje się? Proszę o rady...

8b64f2993c56e5cd22340845b5545f2d.png
    Kalendarz ciąży BellyBestFriend
  • Leira Autorytet

Wysłany: 24 maja 2018, 13:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    antola wrote:
    Witajcie, wczoraj miałam robiony wymaz szczoteczka w kierunku chlamydia, lekarz uprzedzał że może pojawić się lekkie plamienie, ale dziś pojawił mi się dosłownie kawałek śluzu wyglądającego jak galareta... Udałam się do lekarza ponownie, zmierzył szyjkę i powiedział że jest ok.
    Śluz ten wyglądał jak galareta, ale nie było go wiele, czy to mógł być czop śluzowy??? Czy jeśli został naruszony podczas wymazu - zregeneruje się? Proszę o rady...

U mnie też były takie galaretowate śluzy na początku 2 trymestru. Nie martwiłabym się tym w ogóle - a śluz z czopa to raczej takie białko z kurzego jaja i ponoć jest go tam naprawdę dużo, więc nawet jakby oderwał się mały kawałek to nie wpłynie to na resztę.

f2w3ikgnnjbzwgbk.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Nowy rok - Nowy plan na świadomą ciążę. Kluczowe 90 dni przed poczęciem czyli jak świadomie przygotować organizm.

Nowy Rok sprzyja planom, nowym początkom i drobnym decyzjom, które z czasem mają realne znaczenie. To także dobry moment, by świadomie przygotować organizm do ciąży - spokojnie, bez presji i krok po kroku. Polskie Towarzystwo Ginekologów i Położników zaleca suplementację folianów co najmniej 12 tygodni przed planowaną koncepcją1, aby umożliwić osiągnięcie ich optymalnego poziomu w organizmie. Dlatego wspólnie z Partnerem Akcji Femibion zachęcamy do rozpoczęcia 90-dniowego planu przygotowania organizmu przed poczęciem. Twoje codzienne wybory dziś mogą mieć znaczenie dla prawidłowego rozwoju dziecka w przyszłości.2 Sprawdź naszą noworoczną checklistę i zobacz, jak świadomie przygotować się do ciąży jeszcze przed pojawieniem się dwóch kresek.

CZYTAJ WIĘCEJ

Masz objawy duszności wydechowej, ale nie jesteś zdiagnozowany? Lekarz online może pokierować Cię dalej

Duszność wydechowa utrudnia oddychanie, szczególnie podczas wydychania powietrza. Uczucie braku tchu może budzić niepokój. Jeśli doświadczasz takich objawów, a diagnoza wciąż nie jest postawiona, warto skonsultować się z lekarzem. Konsultacja online to szybki sposób na omówienie symptomów, uzyskanie wstępnej oceny i wskazówek dotyczących dalszej diagnostyki.

CZYTAJ WIĘCEJ