X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum II trymestr 19 tydzień ciąży i ból podbrzusza
Odpowiedz

19 tydzień ciąży i ból podbrzusza

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    1 2
Oceń ten wątek:
  • Kropka_93 Autorytet

Wysłany: 22 stycznia, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jejjj ! Jakie wspaniałe wieści 🥰 przyśpieszył. Uwielbiam te wizyty na których dowiadujemy się że maleństwo urosło ☺️. Człowiek by zwariował gdyby nie usg 🤪. Ciesze sie ze jest wszystko w porządku u Ciebie po wizycie 🙂

Jasne kupie, tak laktator miałam w planach. Nie wiedziałam że siara to taka ważna jest. Dziekuje za rady ❤️

🙋‍♀️ 32
    🙋‍♂️ 34

Starania od 2017
    4 x IUI - nieudane
    23.06.2023 - transfer 2dniowego zarodka 👎
    04.10.2023 transfer blastki 4.2.2.👍
    09.11.2023 puste jajo 20 mm, w 7t - odstawiam leki, poronienie.

Lipiec 2024 - zaczynamy przygotowanie II ivf ☺️
    03.08.2024 punkcja 🥚 mamy 3 (4.1.1, 4.1.1, 4.1.2)❄️

04.10.2024 - transfer blastki 4.1.1. 👍
    17.02 22t2d - II prenatalne 450g dziewczynki 🩷
    05.03.2025 - 24t4d - 👼🤍 żegnaj moja Mała Kruszynko 😢💔

Zaczynamy od początku
    Zostały 2 ❄️
  • Ami31 Przyjaciółka

Wysłany: 22 stycznia, 12:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kropka_93 wrote:
    Jejjj ! Jakie wspaniałe wieści 🥰 przyśpieszył. Uwielbiam te wizyty na których dowiadujemy się że maleństwo urosło ☺️. Człowiek by zwariował gdyby nie usg 🤪. Ciesze sie ze jest wszystko w porządku u Ciebie po wizycie 🙂

Jasne kupie, tak laktator miałam w planach. Nie wiedziałam że siara to taka ważna jest. Dziekuje za rady ❤️
    Powiem ci, że nie ogarniam tych różnic między USG a miesiączka 😂😂. Tyle lat minęło, że nie pamiętam nic już. Może ty się orientujesz 😂😂. Ja też się bardzo cieszę i córka była ze mną oglądała brata 🥰

1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 zasad dobrego odżywiania podczas starania - co i jak jeść, aby szybciej zajść w ciążę

Odpowiednia dieta płodności może nie tylko polepszyć twoje zdrowie i dobre samopoczucie, ale również wspomóc twoją płodność oraz zapewnić zdrowy rozwój twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę. Co zatem oznacza „odpowiednia dieta”? Znajdziesz tutaj 14 wskazówek, które pomogą Ci lepiej zaplanować posiłki.

CZYTAJ WIĘCEJ