Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum II trymestr 19 tydzień ciąży i ból podbrzusza
Odpowiedz

19 tydzień ciąży i ból podbrzusza

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    1 2
Oceń ten wątek:
  • Kropka_93 Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2025, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jejjj ! Jakie wspaniałe wieści 🥰 przyśpieszył. Uwielbiam te wizyty na których dowiadujemy się że maleństwo urosło ☺️. Człowiek by zwariował gdyby nie usg 🤪. Ciesze sie ze jest wszystko w porządku u Ciebie po wizycie 🙂

Jasne kupie, tak laktator miałam w planach. Nie wiedziałam że siara to taka ważna jest. Dziekuje za rady ❤️

🙋‍♀️ 32 (mthfr C677T, A1298C hetero, PAI-I hetero, brak jednego kiru implantacyjnego, APS)
    🙋‍♂️ 34 (obniżone parametry nasienia)

Starania od 2017
    4 x IUI - nieudane
    Maj 2023 - I IVF
    04.10.2023 transfer blastki 4.2.2.👍
    09.11.2023 puste jajo 20 mm, w 8t - poronienie

Lipiec 2024 - zaczynamy przygotowanie II IVF ☺️
    03.08.2024 punkcja 🥚 mamy 3 (4.1.1, 4.1.1, 4.1.2)❄️

04.10.2024 - transfer 4.1.1. 👍
    05.03.2025 - 24tc 💔🩷👼

02.07 - histeroskopia z wycinkami cd56,cd138 - brak stanu zapalnego 👌

01.08.2025 - transfer 4.1.1. 👍✊️
    (acard, neoparin, cyclogest, duphaston,encorton)
    6dpt 14,8; 8dpt 76; 10dpt 264; 12dpt 621; 17dpt 4776; 24dpt 23915 🫶
    25 dpt 5,4mm człowieczka i ♥️🌈
    8t2d - 1,94cm 🥹
    12t3d - prenatalne - 6,5 cm 💕
  • Ami31 Przyjaciółka

Wysłany: 22 stycznia 2025, 12:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kropka_93 wrote:
    Jejjj ! Jakie wspaniałe wieści 🥰 przyśpieszył. Uwielbiam te wizyty na których dowiadujemy się że maleństwo urosło ☺️. Człowiek by zwariował gdyby nie usg 🤪. Ciesze sie ze jest wszystko w porządku u Ciebie po wizycie 🙂

Jasne kupie, tak laktator miałam w planach. Nie wiedziałam że siara to taka ważna jest. Dziekuje za rady ❤️
    Powiem ci, że nie ogarniam tych różnic między USG a miesiączka 😂😂. Tyle lat minęło, że nie pamiętam nic już. Może ty się orientujesz 😂😂. Ja też się bardzo cieszę i córka była ze mną oglądała brata 🥰

1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak czuć się wygodnie w każdych warunkach? Cykl menstruacyjny bez tajemnic

Przeczytaj, co dzieje się w poszczególnych fazach cyklu oraz jaki może to mieć wpływ na kobiecy organizm. Sprawdź, jak możesz zadbać o swój komfort fizyczny i psychiczny na przestrzeni cyklu menstruacyjnego. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ