19 tydzień wykryto za małe kości nóg i rąk o dwa tygodnie jestem załamana
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLekarzy było ze stu i nic ale to nic tego nie odwróci to dysplazja diastroficzna i sześc innych mój syn urodzi się kaleką i będzie bardzo cierpiał tyle wiem . A ja widoku cierpiącego dziecka nie przeżyje umrę po kawałku , boże dlaczego ?Błagam nie osądzajcie mnie i tak nie jest mi łatwo ,gdyby nie to e mam rodzinę męża syna to zabiłabym się!
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyto tak jakby ktoś mi wyrwał serce i kazał zachłysnąć się powietrzem , umarłam!
nic już nie jest ważne nic , żyje bo mam rodzinę ale co to za życie wszędzie widzę Stasia w każdym uśmiechu obcego dziecka , plącz i plącz i pytanie dlaczego on, kocham go i tęsknię potwornie . -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNie wiem co napisac:( Z całego serca Ci współczuję...Pamietaj o nim..na pewno patrzy na Ciebie z góry i kocha...Wyobrazam sobie,ze będzie Ci cholernie ciężko,ale masz dla kogo zyc i nie zapominaj o tym skarbie...Dlaczego takie cos nas spotyka????????!!!!!!!!!!!
beti34 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Tak ta sama diagnoza. Właśnie jestem zdziwiona, że kogoś jeszcze znalazłam u kogo stwierdzono ten sam zespół, bo częstość występowania to 1 na 100 000. U naszego maluszka potwierdzono diagnozę badaniami genetycznymi. Też nie chciałam wierzyć w tą diagnozę, chciałam wierzyć, że jakoś te kończyny dogonią resztę ciałka. Jeździliśmy po wielu lekarzach w polsce.Olgra