Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Męska płodność - jakie składniki naprawdę warto suplementować w czasie starań o dziecko?
SPRAWDŹ
Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Dziewczyny, czas zadbać o męską płodność!
1 saszetka pełna mocy dla wsparcia jakości nasienia 🔥
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum II trymestr Badanie moczu - wysoki pH
Odpowiedz

Badanie moczu - wysoki pH

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 maja 2024, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny. Dziś dostałam wynik badania moczu i wyszło ph 9, wszystko inne jest ok. Dodam ze przez mdłości w ogóle nie mogę jeść kwaśnego jedzenia….moze to ma jakiś wpływ… ktoś tak miał?

Na wizytę do G umówiłam się dopiero 6 czerwca

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 maja 2024, 21:19

• Wero0707 Autorytet

Wysłany: 29 maja 2024, 14:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A masz jakieś objawy typu bóle w dole brzucha, bolesne oddawanie moczu, zatrzymanie moczu itd.? Dla pewności przed tym 6 czerwca zrób posiew moczu, ginekolog będzie miał lepszy ogląd. Ja ostatnio przyszłam z pH 7 (wcześniej miałam 6) i trochę kręciła nosem, ale finalnie powiedziała, że na granicy normy i mam pić sok żurawinowy 100%

Ola20 lubi tę wiadomość

age.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Męska płodność – jakie składniki warto suplementować w czasie starań o dziecko?

Choć przez lata w procesie starania się o dziecko większą uwagę skupiano na zdrowiu kobiety, dziś wiemy, że męska płodność ma dokładnie takie samo znaczenie. Dobra wiadomość jest taka, że wiele wpływających na nią negatywnie czynników możemy poprawić, np. przez zmiany w stylu życia czy świadome uzupełnianie kluczowych składników odżywczych. Jakie suplementy na męską płodność mogą pomóc w staraniach o dziecko?

CZYTAJ WIĘCEJ

4 propozycje pysznych koktajli na ciążowe dolegliwości!

Cierpisz na typowo ciążowe dolegliwości? Twój układ pokarmowy jest bardzo wrażliwy i męczą Cię ciągłe niestrawności? A może nie możesz poradzić sobie z bolesnymi skurczami łydek? Poznaj kilka prostych i naturalnych sposobów na ciążowe dolegliwości - odkryj przepisy na koktajle! 

CZYTAJ WIĘCEJ