X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum II trymestr Badanie moczu - wysoki pH
Odpowiedz

Badanie moczu - wysoki pH

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 maja 2024, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny. Dziś dostałam wynik badania moczu i wyszło ph 9, wszystko inne jest ok. Dodam ze przez mdłości w ogóle nie mogę jeść kwaśnego jedzenia….moze to ma jakiś wpływ… ktoś tak miał?

Na wizytę do G umówiłam się dopiero 6 czerwca

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 maja 2024, 21:19

• Wero0707 Autorytet

Wysłany: 29 maja 2024, 14:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A masz jakieś objawy typu bóle w dole brzucha, bolesne oddawanie moczu, zatrzymanie moczu itd.? Dla pewności przed tym 6 czerwca zrób posiew moczu, ginekolog będzie miał lepszy ogląd. Ja ostatnio przyszłam z pH 7 (wcześniej miałam 6) i trochę kręciła nosem, ale finalnie powiedziała, że na granicy normy i mam pić sok żurawinowy 100%

Ola20 lubi tę wiadomość

age.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak radzić sobie z trudnymi pytaniami, gdy cierpisz na niepłodność i masz problemy z zajściem w ciążę?

Tylko osoby, które doświadczyły przedłużających się starań o dziecko, wiedzą jak trudne mogą być pytania ze strony innych... "A Wy kiedy będziecie mieli dziecko?" jest jednym z najczęstszych. Jak odpowiadać na trudne pytania? Jak radzić sobie z emocjami podczas przedłużających się starań o dziecko? I dlaczego problemy z płodnością są tak trudnym emocjonalnie doświadczeniem? Przeczytaj artykuł doświadczonego psychologa - Justyny Kuczmierowskiej, która na codzień pracuje z parami borykającymi się z niepłodnością! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Comiesięczne rozczarowanie... Jak radzić sobie z emocjami, gdy kolejny raz pojawia się jedna kreska?

Dla wielu par każdy kolejny miesiąc bez ciąży jest jak utracona szansa. Trudne emocje kłębią się w pierwszych dniach cyklu. Najczęściej jest to żal, smutek, bezsilność, rozczarowanie... Dlaczego kolejny miesiąc się nie udało? Jak sobie radzić z tymi trudnymi emocjami? Podpowiada Psycholog Niepłodności - Anna Wietrzykowska.

CZYTAJ WIĘCEJ