X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum II trymestr Badanie moczu - wysoki pH
Odpowiedz

Badanie moczu - wysoki pH

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 maja, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny. Dziś dostałam wynik badania moczu i wyszło ph 9, wszystko inne jest ok. Dodam ze przez mdłości w ogóle nie mogę jeść kwaśnego jedzenia….moze to ma jakiś wpływ… ktoś tak miał?

Na wizytę do G umówiłam się dopiero 6 czerwca

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 maja, 21:19

• Wero0707 Autorytet

Wysłany: 29 maja, 14:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A masz jakieś objawy typu bóle w dole brzucha, bolesne oddawanie moczu, zatrzymanie moczu itd.? Dla pewności przed tym 6 czerwca zrób posiew moczu, ginekolog będzie miał lepszy ogląd. Ja ostatnio przyszłam z pH 7 (wcześniej miałam 6) i trochę kręciła nosem, ale finalnie powiedziała, że na granicy normy i mam pić sok żurawinowy 100%

Ola20 lubi tę wiadomość

age.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak pielęgnować skórę podczas ciąży?

W czasie ciąży skóra wymaga specjalnego traktowania - wystarczy poświęcić kilka minut dziennie, aby zadbać o jej dobrą kondycję i sprawić, by była bardziej elastyczna. Może to być bardzo pomocne w zminimalizowaniu ryzyka powstania rozstępów. Sprawdź, jak pielęgnować skórę podczas ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ