X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum II trymestr Badanie moczu - wysoki pH
Odpowiedz

Badanie moczu - wysoki pH

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 maja 2024, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny. Dziś dostałam wynik badania moczu i wyszło ph 9, wszystko inne jest ok. Dodam ze przez mdłości w ogóle nie mogę jeść kwaśnego jedzenia….moze to ma jakiś wpływ… ktoś tak miał?

Na wizytę do G umówiłam się dopiero 6 czerwca

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 maja 2024, 21:19

• Wero0707 Autorytet

Wysłany: 29 maja 2024, 14:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A masz jakieś objawy typu bóle w dole brzucha, bolesne oddawanie moczu, zatrzymanie moczu itd.? Dla pewności przed tym 6 czerwca zrób posiew moczu, ginekolog będzie miał lepszy ogląd. Ja ostatnio przyszłam z pH 7 (wcześniej miałam 6) i trochę kręciła nosem, ale finalnie powiedziała, że na granicy normy i mam pić sok żurawinowy 100%

Ola20 lubi tę wiadomość

age.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza – zagadkowa choroba powodująca niepłodność

Jeżeli dokuczają Ci silne bóle brzucha przed oraz w trakcie miesiączki, odczuwasz ból przy współżyciu, nie możesz zajść w ciążę - objawy te mogą wskazywać na endometriozę, tajemniczą chorobę, która może powodować niepłodność. Ale nie mając powyższych objawów, mając regularne, niebolesne miesiączki może okazać się, że ta sama choroba powoduje u ciebie problemy z płodnością. Dlaczego?

CZYTAJ WIĘCEJ