X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum II trymestr Badanie moczu - wysokie bakterie
Odpowiedz

Badanie moczu - wysokie bakterie

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • baby33 Przyjaciółka

Wysłany: 18 kwietnia 2024, 17:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, robiłam w tym tygodniu krzywą, toksoplazmozę i badanie moczu. W badaniu moczu nam podwyższone leukocyty. 88 a norma to 39. Ale to co najbardziej mnie martwi to wynik bakterii, norma to jakieś 350 a ja mam 3500… nie czuje żadnych objawów infekcji. Czy ktoś z was miał podobnie? Jutro mam wizytę u lekarza ale mega mnie to martwi..😞

18.11.2023 ⏸️
    20.11.2023 Beta 99,8
    22.11.2023 Beta 217
    26.11.2023 Beta 1446
    01.12.2023 Beta 9855
  • AEGO Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2024, 22:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć, ja ostatnio miałam mocno podwyższone bakterie w moczu, zrobiłam posiew i nic nie wyszło. ☺️ więc to różnie bywa, co prawda leukocyty miałam w normie. Raczej właśnie ten posiew będziesz musiała zrobić. Co do braku objawów, no cóż, ja też nie miałam, a posiew z pochwy mi bakterie wykazał.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2024, 22:20

baby33 lubi tę wiadomość

age.png
  • baby33 Przyjaciółka

Wysłany: 19 kwietnia 2024, 08:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AEGO wrote:
    Cześć, ja ostatnio miałam mocno podwyższone bakterie w moczu, zrobiłam posiew i nic nie wyszło. ☺️ więc to różnie bywa, co prawda leukocyty miałam w normie. Raczej właśnie ten posiew będziesz musiała zrobić. Co do braku objawów, no cóż, ja też nie miałam, a posiew z pochwy mi bakterie wykazał.

Dzięki wielkie 😊 uspokoiłas mnie

18.11.2023 ⏸️
    20.11.2023 Beta 99,8
    22.11.2023 Beta 217
    26.11.2023 Beta 1446
    01.12.2023 Beta 9855
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Starania o dziecko, niepłodność? - jak powiedzieć o tym innym?

Często bywa tak, że temat kłopotów z zajściem w ciążę jest owiany tajemnicą. Jak powiedzieć rodzinie i przyjaciołom o Waszych trudnych doświadczeniach związanych z przedłużającymi się staraniami o dziecko? Doświadczony psycholog, który na co dzień pracuje z parami zmagającymi się z niepłodnością - Justyna Kuczmierowska - proponuje napisanie listu. Sprawdź, co powinno znaleźć się w liście do bliskich osób. 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ