X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum II trymestr Badanie moczu - wysokie bakterie
Odpowiedz

Badanie moczu - wysokie bakterie

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • baby33 Ekspertka

Wysłany: 18 kwietnia 2024, 17:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, robiłam w tym tygodniu krzywą, toksoplazmozę i badanie moczu. W badaniu moczu nam podwyższone leukocyty. 88 a norma to 39. Ale to co najbardziej mnie martwi to wynik bakterii, norma to jakieś 350 a ja mam 3500… nie czuje żadnych objawów infekcji. Czy ktoś z was miał podobnie? Jutro mam wizytę u lekarza ale mega mnie to martwi..😞

18.11.2023 ⏸️
    20.11.2023 Beta 99,8
    22.11.2023 Beta 217
    26.11.2023 Beta 1446
    01.12.2023 Beta 9855
  • AEGO Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2024, 22:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć, ja ostatnio miałam mocno podwyższone bakterie w moczu, zrobiłam posiew i nic nie wyszło. ☺️ więc to różnie bywa, co prawda leukocyty miałam w normie. Raczej właśnie ten posiew będziesz musiała zrobić. Co do braku objawów, no cóż, ja też nie miałam, a posiew z pochwy mi bakterie wykazał.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2024, 22:20

baby33 lubi tę wiadomość

age.png
  • baby33 Ekspertka

Wysłany: 19 kwietnia 2024, 08:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AEGO wrote:
    Cześć, ja ostatnio miałam mocno podwyższone bakterie w moczu, zrobiłam posiew i nic nie wyszło. ☺️ więc to różnie bywa, co prawda leukocyty miałam w normie. Raczej właśnie ten posiew będziesz musiała zrobić. Co do braku objawów, no cóż, ja też nie miałam, a posiew z pochwy mi bakterie wykazał.

Dzięki wielkie 😊 uspokoiłas mnie

18.11.2023 ⏸️
    20.11.2023 Beta 99,8
    22.11.2023 Beta 217
    26.11.2023 Beta 1446
    01.12.2023 Beta 9855
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

10 mitów na temat premenopauzy, które warto wiedzieć mając 40 lat lub więcej

Premenopauza (perimenopauza) to nie tylko wciąż temat tabu, ale również etap życia kobiety, który często owiany jest mitami i nieporozumieniami. W rzeczywistości jest to naturalny okres przejściowy, który poprzedza menopauzę, a jego zrozumienie może zaoszczędzić Ci wiele stresu, lęku i znacząco wpłynąć na jakość życia i zdrowie hormonalne. Wraz z ekspertami zebraliśmy dla Ciebie 10 najpowszechniejszych mitów dotyczących premenopauzy i menopauzy, opierając się na najbardziej wiarygodnych i aktualnych danych naukowych.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Karmienie piersią - wszystko o diecie, która zapewni zdrowie Twojemu dziecku

Podawanie mleka matki to najlepszy, naturalny sposób karmienia niemowląt. Zapewnia on dziecku prawidłowy rozwój, zdrowie i umacnia więź emocjonalną z matką. Należy także pamiętać, że znaczenie ma długość okresu karmienia piersią. Najlepiej, jeśli do ukończenia szóstego miesiąca życia dieta malca składa się wyłącznie z mleka mamy.

CZYTAJ WIĘCEJ