Badanie połówkowe Poznań-Polna
-
Cześć moja bratowa miała i ma nagrane na płycie DVD czas 40 minut z tego co wiem to płytę dają swoją ale n8e jestem pewna na wszelki wypadek weź z sobą bo ona miała robione przez kuzynki meza brata ( 5 woda po kisielu ) ale wiesz jak to jest
-
Kobitki widze ze w tym watku wiecej pytan niz odpowiedzi
czyzby na tym forum nie bylo Babek z Poz, juz niekoniecznie z Polnej
a pisza ze tam "fabryka dzieci" wiec watek powinnien tu byc kilometrowy ;--)))
w pojedynczych newsach z roznych str netu znajduje rozbiezne info co do Polnej, a to ze na przyjeciu do szpitala jest kobitka sama, a ze kazali zaplacic za uwaga "zeton do kawy" 150zl, jednym slowem poplatanie z pomieszaniem
juz sama nie wiem co myslec, tym bardziej ze mam ginke wlasnie z Polnej i byc moze mnie tam ulokuje
rano jest tlum na izbie przyjec z tego co zauwazylampare x, ale b sprawnie idzie po numerkach
zas badania krwi sa w budynku obok i tez w sumie sprawnie, czasem tylko kolejka sie nadbuduje kolo 9 i w okienku pielegniartka wypelnia wszystkie papiery wiec schodzi..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2014, 13:49
-
Ja mam lekarke z polnej i czesto bywam na oddziale patologii. 28.02 mam wizyte w poradni przyszpitalnej to zapytam czy mozna "zwiedzic" porodowke. Porod rodzinny 150 zl w tym ubranie i kawa dla m . Polozna mozna miec swoja ale z Polnej zadna z zewnatrz.
A i dziewczyny ile kobiet rodzacych tyle opini pamiętajcie. Mam pare znajomych ktore rodzily na Polnej i sa mega zadowolone , a i znajdzie sie taka ktorej nie odpowiada nic . Koleżanka polozna zPolnej mowi ze jak kobiety sa nieznosne to one tez sa oschle z tego wzgledu ze na glowe by im weszły i wymgania maja jak by w spa byly. Mówi ze starajasie jak sie jak moga wiedza ze cierpisz i staraja sie złagodzić porod jak mogą , a niektore malpy jeszcze skargi i zazalenia pisza.Limerikowo lubi tę wiadomość
-
z tego co wiem to każdy szpital w Poznaniu ma pozytywne i negatywne opinie. Na Polnej najwięcej dzieci się rodzi więc statystycznie też najwięcej przypadków niezadowolenia będzie. ja jednak się tam wybieram.
monalisa, Limerikowo lubią tę wiadomość
-