WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum II trymestr Ból miednicy i mięśni w 14 tc
Odpowiedz

Ból miednicy i mięśni w 14 tc

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • essme2204 Znajoma

Wysłany: 8 września 2024, 18:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane ❤️ Czy wystąpiły u was w tak wczesnej ciąży bóle miednicy, kości ogonowej oraz mięśni ud ? Od 3 dni mam takie objawy i nie wiem czy powinnam się martwić. Ból średniego nasilenia. Temperatura w normie, bez skurczy i bóli brzucha.

Czytałam, że takie objawy występują między 6-9 miesiącem ciąży u mnie chyba trochę za wcześnie bo zaczęłam 4 miesiąc. 🤔

IVF start 03.06.2024

Invicta Wrocław

03.06-11.06 Stymulacja Gonapeptyl, Menopur, Metypred

12.05 Punkcja : 12 komórek, 5 zapłodnionych, 5 doba 2 blastocysty 3.2.2

17.06 Transfer : Blastocysty 3.2.2
    Jedna zamrożona 3.2.2

6dpt- Test blada kreska
    7dpt- Beta 60
    9 dpt- Mocna 2 kreska Beta 138
    11dpt- Beta 372
    15 dpt- Beta 2045

16.07- Pęcherzyk ciążowy z pęcherzykiem żółtkowym
    07.08- Jest serduszko 💙
    22.08- Badania prenatalne Pappa, Nipty i płeć
    30.08- Synek 💙 7, 5 cm
  • LeniweKluski Autorytet

Wysłany: 9 września 2024, 09:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To prawdopodobnie wiązadła.
    Mam takie bóle od czasu do czasu odkąd wskoczyłam w drugi trymestr. Takie bóle są zupełnie normalne, bo właśnie teraz maluch zaczyna szybko rosnac.
    Ale i tak zawsze warto skonsultować to z lekarzem.

Planowane CC 16.12.2024 💙💃
    Jednak grudniowy bobas

age.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ