X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum II trymestr Ból miednicy i mięśni w 14 tc
Odpowiedz

Ból miednicy i mięśni w 14 tc

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • essme2204 Znajoma

Wysłany: 8 września 2024, 18:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane ❤️ Czy wystąpiły u was w tak wczesnej ciąży bóle miednicy, kości ogonowej oraz mięśni ud ? Od 3 dni mam takie objawy i nie wiem czy powinnam się martwić. Ból średniego nasilenia. Temperatura w normie, bez skurczy i bóli brzucha.

Czytałam, że takie objawy występują między 6-9 miesiącem ciąży u mnie chyba trochę za wcześnie bo zaczęłam 4 miesiąc. 🤔

IVF start 03.06.2024

Invicta Wrocław

03.06-11.06 Stymulacja Gonapeptyl, Menopur, Metypred

12.05 Punkcja : 12 komórek, 5 zapłodnionych, 5 doba 2 blastocysty 3.2.2

17.06 Transfer : Blastocysty 3.2.2
    Jedna zamrożona 3.2.2

6dpt- Test blada kreska
    7dpt- Beta 60
    9 dpt- Mocna 2 kreska Beta 138
    11dpt- Beta 372
    15 dpt- Beta 2045

16.07- Pęcherzyk ciążowy z pęcherzykiem żółtkowym
    07.08- Jest serduszko 💙
    22.08- Badania prenatalne Pappa, Nipty i płeć
    30.08- Synek 💙 7, 5 cm
  • LeniweKluski Autorytet

Wysłany: 9 września 2024, 09:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To prawdopodobnie wiązadła.
    Mam takie bóle od czasu do czasu odkąd wskoczyłam w drugi trymestr. Takie bóle są zupełnie normalne, bo właśnie teraz maluch zaczyna szybko rosnac.
    Ale i tak zawsze warto skonsultować to z lekarzem.

Planowane CC 16.12.2024 💙💃
    Jednak grudniowy bobas

age.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroby endometrium - jakie są najczęstsze?

Czym jest endometrium, a czym endometrioza? Jakie mogą być inne choroby endometrium i jak się objawiają? Jaka grubość endometrium jest optymalna podczas starań o dziecko? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Foliany - niezbędny składnik dla kobiet starających się o dziecko i kobiet w ciąży

Niewątpliwie kwas foliowy jest jednym z najważniejszych składników dla przyszłej Mamy. Dlaczego suplementacja kwasem foliowym, a właściwie jego aktywnymi formami (folianami) jest tak istotna? Jaką rolę odgrywa kwas foliowy? 

CZYTAJ WIĘCEJ