X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum II trymestr Ból po jednej stronie nisko
Odpowiedz

Ból po jednej stronie nisko

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Auricomka Autorytet

Wysłany: 8 października 2019, 19:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny tak jak w temacie chciałabym was zapytać czy któraś z was doświadcza takiego jakby skurczowego bólu po jednej stronie brzucha w zasadzie na samym dole przyznam że myślałam że to jajnik. jajnik bolał mnie też przed owulacją zwykle po tej stronie natomiast teraz to są takie silne bóle jakby trochę skurczowe zgina mnie w pół później przez chwilę boli głównie przy zmianie pozycji a tak mogę normalnie funkcjonować. byłam u lekarza ale jednak wciąż bardzo się tym martwię jestem ciekawa czy ktoś miał kiedykolwiek podobnie i czy było wszystko okej

hrqoyx8d84qsxxuk.png
  • imarevolution Znajoma

Wysłany: 9 października 2019, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja czasem tak mam, ale nic się nie dzieje. Też myślałam, że to jajnik, ale po chwili przechodzi jak troche poleżę. :)

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mierzenie temperatury podczas starań o dziecko - kiedy owulacja i dni płodne?

Temperatura ciała jest reakcją naszego organizmu na to co się w nim dzieje. Prawie wszyscy wiedzą, że temperatura ciała informuje nas, o tym, że nasz organizm walczy z infekcją. Niewiele osób zaś wie, że temperatura ciała może również dawać zaskakująco dokładne informacje na temat płodności kobiety! Wystarczą zaledwie 3 minuty dziennie, a nie wydając ani grosza dowiesz się więcej niż możesz przypuszczać. Sprawdź, po co mierzyć temperaturę podczas starania o ciążę. Dowiedz się, jak prawidłowo mierzyć temperaturę i w jaki sposób OvuFriend Ci w tym pomoże! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko, niepłodność? - jak powiedzieć o tym innym?

Często bywa tak, że temat kłopotów z zajściem w ciążę jest owiany tajemnicą. Jak powiedzieć rodzinie i przyjaciołom o Waszych trudnych doświadczeniach związanych z przedłużającymi się staraniami o dziecko? Doświadczony psycholog, który na co dzień pracuje z parami zmagającymi się z niepłodnością - Justyna Kuczmierowska - proponuje napisanie listu. Sprawdź, co powinno znaleźć się w liście do bliskich osób. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza: niewidzialna choroba, która dotyka miliony Polek

Szacuje się, że w Polsce około 2 miliony kobiet cierpi na endometriozę. W artykule dowiesz się o najnowszych metodach diagnozowania i leczenia endometriozy, a także poznasz osobistą historię Małgorzaty, która walczyła z tą chorobą przez 5 lat, aby wreszcie zobaczyć światło w tunelu na swojej drodze do macierzyństwa.

CZYTAJ WIĘCEJ