X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum II trymestr Ból po jednej stronie nisko
Odpowiedz

Ból po jednej stronie nisko

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Auricomka Autorytet

Wysłany: 8 października 2019, 19:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny tak jak w temacie chciałabym was zapytać czy któraś z was doświadcza takiego jakby skurczowego bólu po jednej stronie brzucha w zasadzie na samym dole przyznam że myślałam że to jajnik. jajnik bolał mnie też przed owulacją zwykle po tej stronie natomiast teraz to są takie silne bóle jakby trochę skurczowe zgina mnie w pół później przez chwilę boli głównie przy zmianie pozycji a tak mogę normalnie funkcjonować. byłam u lekarza ale jednak wciąż bardzo się tym martwię jestem ciekawa czy ktoś miał kiedykolwiek podobnie i czy było wszystko okej

hrqoyx8d84qsxxuk.png
  • imarevolution Znajoma

Wysłany: 9 października 2019, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja czasem tak mam, ale nic się nie dzieje. Też myślałam, że to jajnik, ale po chwili przechodzi jak troche poleżę. :)

Szczęśliwa mama ślicznej dziewczynki.
    —————————————
    14.07 - II / 2cs ❤️
    #babyboy
    xf1pfcq.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

"Nie mogę zajść w drugą ciążę" - czym jest niepłodność wtórna?

Gdy wspomnienia z porodu zaczną blednąć, a pierworodny synek lub córeczka wyrosną z etapu pieluch i kaszek, pojawienie się myśli o dalszym powiększeniu rodziny najprawdopodobniej będzie tylko kwestią czasu. Niestety, nie każdej kobiecie udaje się zajść w ciążę po raz drugi. Dlaczego tak się dzieje? Czym jest niepłodność wtórna i jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników (PCOS) – dieta dla płodności

Zespół policystycznych jajników (PCOS, Policystyczne Jajniki) to jedno z najczęściej występujących zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Dotyczy 5-10% kobiet w wieku rozrodczym i jest najczęstszą przyczyną zaburzeń owulacji i problemów z zajściem w ciążę. Przeczytaj jakie są objawy PCOS, jak wpływa ono na starania o dziecko oraz w jaki sposób możesz pomóc sobie dietą.   

CZYTAJ WIĘCEJ