X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum II trymestr bol w pachwinach
Odpowiedz

bol w pachwinach

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • gniewna Koleżanka

Wysłany: 4 listopada 2015, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, jestem w 15 tc i od jakiś 3 skarże się na bóle w pachwinach. Bóle promieniują mi na kości biodrowe, czuję też kłucia za kością lonową i zaraz nad nią po bokach. Nie boli mocno,raczej kuje i ciągnie. Lekarz twierdzi, ze macica sie rozkurcza i każe brac nospe.
    Ale jestem sceptycznie nastawiona do lekow. Czy któraś z was wie od czego ta dolegliwośc i czy to niebezpieczne?

• Caroline Ekspertka

Wysłany: 4 listopada 2015, 14:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    z tego co wiem to ból w pachwinach jest normalny i jest wynikiem rozciągania więzadeł macicy. Nie wiem tylko o co chodzi z tym bólem nad kością łonową bo nie spotkałam się z tym. Najlepiej zapytaj lekarza czy to jest normalne. Nospa to bezpieczny lek w ciąży więc możesz brać

34bw6vgct4x5p7xj.png

f2wlanli70ba512s.png

05.2013 [*]
  • Martika87 Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2015, 23:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bóle pachwin przerabialam wiele razy. Na początku ciąży i pod koniec bolało najbardziej. No spe możesz brać bez obaw. Pod koniec ciąży brałam aż 3 razy dziennie po 2 tabletki bo miałam skurcze i mogłam przedwcześnie urodzić. Na szczęście wszystko dobrze się skończyło :)

zrz69vvj69ave0jf.png

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ

Super produkty na okres ciąży, czyli 9 produktów szczególnie polecanych dla kobiet w ciąży

Zapoznaj się z produktami, które są wyjątkowo cenne dla rozwijającego się maleństwa i Twojego nadwyrężonego ciążą organizmu. Postaraj się, aby takie produkty jak kasze, żurawina i migdały w okresie ciąży na stałe zagościły w Twoim menu.

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ