Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 23 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum II trymestr Bóle brzuszka w ciąży podobne do okresowych
Odpowiedz

Bóle brzuszka w ciąży podobne do okresowych

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 marca 2014, 19:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Słuchajcie Wy też tak miałyście? Ja raz mam ból ciągnący,lekkie głuche pobolewania a jak się kładę typowy ból okresowy który trzyma prawie cały dzień :( dodam jeszcze że czuję się strasznie ociężała,szczególnie jak bym miała coś naładowane w brzuszku.Proszę o odpowiedzi jak było czy jest z wami :)

• lolka83 Autorytet

Wysłany: 3 marca 2014, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak na początku to normalne, ale tu znajdziesz odpowiedz na swoje pytanie, w
    I trymestrze, nie powtarzajmy watkow :)

https://bellybestfriend.pl/forum/i-trymestr/bole-podbrzusza-we-wczesnej-ciazy,1135.html

Amenada lubi tę wiadomość

MamoZobacz.pl

wff22n0auovilby7.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 marca 2014, 14:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rozumiem i dziekuje za odpowiedź :)

• nutka Autorytet

Wysłany: 4 marca 2014, 22:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A wg mnie nie normalne. Ja miałam bóle okresowe w czasie poronienia. W tej ciąży nie miałam takich bólów i jak widać mamy się dobrze.

f2w39n73l8deede4.png
    90zm9tq.png
    Jezu ufam Tobie! Jezu Dziękuję Ci!
  • lolka83 Autorytet

Wysłany: 4 marca 2014, 23:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nutka wrote:
    A wg mnie nie normalne. Ja miałam bóle okresowe w czasie poronienia. W tej ciąży nie miałam takich bólów i jak widać mamy się dobrze.

forum to nie wyrocznia, u każdego wszystko przebiega inaczej. jeśli ma się obawy to idzie się do lekarza.
    zamknijmy ten wątek, bo zasmieca.

Jus1985 lubi tę wiadomość

MamoZobacz.pl

wff22n0auovilby7.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a starania o dziecko i ciąża

Czy kobiety w ciąży mają większe ryzyko zarażenia się koronawirusem? Czy są w grupie ryzyka? Z jakim zagrożeniem wiąże się dla matki i dla rozwijającego się dziecka, zakażenie koronawirusem? Czy matka może przekazać swojemu nienarodzonemu dziecku wirusa? Czy dziecko może być zagrożone wadami rozwojowymi?

CZYTAJ WIĘCEJ

Znaczenie jakości męskiego nasienia

Jest wiele czynników, które wpływają na szanse na zajście w ciążę u pary, która marzy o rodzicielstwie. Jednak niewątpliwie wśród najważniejszych jest odpowiednia jakość komórki jajowej i plemników. Wyjaśniamy, dlaczego jakościowe komórki jajowe czasami nie gwarantują sukcesu. Jakie znaczenie odgrywa jakość męskiego nasienia? Jak wygląda diagnostyka i leczenie?

CZYTAJ WIĘCEJ