Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum II trymestr Bóle serca w między 12 a 13 tc
Odpowiedz

Bóle serca w między 12 a 13 tc

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Boroniówka Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2014, 20:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie, mam pytanie dotyczące serca w końcówce I trymestru. Od 2 dni pojawiło się u mnie jednorazowe dość mocne kłucie w okolicach serca, dziś jeszcze było mi dość duszno i w momencie zrobiło mi się gorąco. Nie jestem do końca pewna czy mogę to łączyć np. z zażywanym hormonem tarczycy czy luteiny,ale biorę małe dawki,więc nie sądzę,żeby tutaj była przyczyna. Czy któraś z Was miała podobną sytuacje? Wiem,że teraz serce zaczyna mocniej pracować, mam więc nadzieje,że to przejdzie, tak czy siak po weekendzie zawlekę się do lekarza..

73esxwa.png
    bfarxzdvidppk01a.png
  • Sarah88 Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2014, 16:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja tez tak mam,ciężko mi się oddycha serce szybko bije i czasem zakłuje, robi mi się slabo, cieplo, zimno. także podobno to normalne ;)

qb3c2n0aibsaj33t.png
  • weronika86 Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2014, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tez tak mialam w takim samym czasie jak ty kochana, wydaje mi sie ze to przez krew..zwieksza sie ilosc krwi ok tego tygodnia, serducho mocniej moze pracowac...u mnie trwalo to tak ok 2-3 tyg..ale nie powiem-przerazajace uczucie.

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 listopada 2014, 22:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja to samo miałam ostatnio serce biło jak szalone w dodatku ciézko oddychało ,jutro ide na echo i holter dostanę na 24 cisnienie mi skacze raz niskie raz wysokie .

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza - najnowsze odkrycia nauki i perspektywy leczenia

W miesiącu świadomości endometriozy, dzielimy się z Wami nowymi odkryciami, które stają się źródłem nadziei. Badania nad genami i mikrobiomem oferują potencjalne klucze do lepszych terapii. Zobacz, jak nauka prowadzi nas ku lepszemu zrozumieniu i leczeniu tej trudnej choroby.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ