X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum II trymestr Brak apetytu
Odpowiedz

Brak apetytu

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 października 2016, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam czy któraś z was tez ma brak apetytu w 5 miesiącu ciazy? Dodam ze ciaze przechodzę bez zadnych komplikacji, mala zdrowo rośnie, brak wymiotów od poczęcia az do teraz..

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 października 2016, 20:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    JA miałam, ale w pierwszym trymestrze. Nie miałam również wymiotów, nawet jak nie miałam nudności to czasem nie miałam ochoty na jedzenie. Minęło samo. Nie zmuszałam się do jedzenia, jadłam to, na co miałam ochotę i w takiej ilości na jaka miałam ochotę :)

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - objawy, rodzaje i najczęstsze przyczyny poronienia

Poronienie to przedwczesne zakończenie ciąży, która trwała krócej niż 22 tygodnie. Poronieniem samoistnym kończy się około 10-15% ciąż, przy czym około połowa kończy się jeszcze przed implantacją zarodka w macicy, czyli przed 8 tygodniem. Dowiedz się jakie są przyczyny poronienia, objawy i diagnostyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ