Brunatny śluz
-
Cześć dziewczynki! Szukałam takiego tematu i niestety nie znalazłam, więc postanowiłam sama zapytać.
Otóż wstałam dzisiaj rano z bólem pecherza (od początku ciąży tak mam), dziś niestety bolał na tyle że prawie na czworaka szłam do łazienki. Oczywiście po opróżnieniu pecherza wszystko wróciło do normy i przestało boleć. Jednak gdy się podtarlam na papierze kolor moczu był taki brunatny, nawet nie wyglądał na sluz. Jak wróciłam ze sklepu to na bieliźnie znalazłam kilka takich samych kropel, nie mają żadnego zapachu, nadal nie wyglądają na sluz ani na krew. Nic mnie nie boli, brzuszek mięciutki jak zwykle. Myślę żeby zaczekać do jutra i ewentualnie wtedy jechać do szpitala jakby nic się nie zmieniło. Może to być jakieś zapalenie pecherza? Jestem w 16 tyg a dopiero w zeszła środę dostałam pierwsze skierowanie na badanie krwi i moczu! Na usg niby wszystko w porządku. -
nick nieaktualnyBrunatny śluz z opisanymi przez Ciebie objawami faktycznie jest niepokojacy, szczególnie przy tych bólach pęcherza. Zadzwoń do lekarza prowadzącego, a jeśli to niemożliwe idź do szpitala niech to sprawdzą. Lepiej dmuchać na zimne. Zdrówka życzę!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 maja 2017, 10:53
-