brzuszek ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Bąbelek, rośnie brzucho mój ciut większy.
fajna ta sukienka, na nadchodzące lato idealna. Miętowa i koralowa mi się podobają najbardziej.
dddoodiii, no, trzeba stroić brzuszki, to co ładnie podkreśla jest dobre ja kupiłam takie zwykłe nieciążowe długie spodnie, ja to nazywam "alladynki" gdzieś w Auchan i akurat taki mają do góry materiał rozciągliwy też fajnie w nich z brzuchem wyglądamBąbelek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Zaraz wam wyślę link do super legginsów z panelem na allegro za 13.99 za sztukę kupiłam 3, jestem mega zadowolona, w netto kupiłam dwie pary 3/4 i zaraz znajdę zdjęcie sukienki, która rośnie razem ze mną, ale ja kupiłam używana na allegro za 10zl
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 czerwca 2015, 15:04
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPrzesyłam link do legginsów
http://allegro.pl/super-legginsy-getry-ciazowe-komfortowe-rozm-l-070-i5008577060.html
legginsy radzę kupić L dlatego,że gumka na brzuszku w M jest dość ciasna
i link do bokserki
http://allegro.pl/top-bokserka-tunika-ciazowa-18-kolorow-jakosc-023-i5318761870.html -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnydddodiii wrote:No legginsy najlepsza rzecz na swiecie:-) Ja jeszcze w moje wchodzę,ale kupiłam na allegro fajne z panelem na brzuszek i tez super bokserki ciążowe -naprawde świetne Z przodu troszkę dluzsze-rosnace z brzuszkiem Tak sie w nich super czuje i ślicznie brzuszek w nich wygląda,ze jeszcze ze dwie sobie kupie
Mogę prosić o link do tych leginsów z allegro? znalazłam sobie na allegro jakieś,ale nie jestem ich pewna
aaa, sorki, już widzę,że podałaś i chyba to nawet te, na które się czaję
jak normalnie mam rozmiar xs/s to też proponujesz L?Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 czerwca 2015, 01:49
-
nick nieaktualnyMoim zdaniem trzeba brać taki rozmiar jaki TY masz szczególnie że ciuchy ciązowe różnią sie tylko tym że mają panel ciążowy lub inne cuda aby pomagać brzuszkowi.
Ja muszę dokupić sobie coś z bluzeczek takich letnich, bokserkę albo nawet na ramiączkach jak znajdę. Zastanawiam sie też nad pasem ciążowym , bo nosze krótkie spodenki z przed ciąży ,ale jakoś chyba bym lepiej sie czuła z zakrytym brzuszkiem