butelki i akcesoria do karmienia
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny! chciałabym Wam polecić nową butelkę Haberman od Canpol babies! Butelka jest super! Umożliwia karmienie piersią i butelką. Posiada nowy system odpowietrzania, dzięki któremu dziecko nie połyka powietrza a co za tym idzie nie ma problemów brzuszkowych!! Można też regulować przepływ mleka wiec dziecko się nie zakrztusi jedząc łapczywie No i co najbardziej mi się podoba wystarczy smoczek raz napełnić i nie trzeba kombinować z przechylanie butelki bo smok jest cały czas pełny Polecam szczerze! Dla nas wielka ulga odkąd jej używamy bo była tragedia a używałyśmy z Mała NUK..Poza tym butelka jest bardzo dobrej jakości, nie rysuje się, podziałka się nie ściera mimo codziennej sterylizacji i NIC się nie odkształca!
-
Ja tak samo jak Eweloka84, zdecydowanie polecam butelke Haberman firmy Canpol. Jesli któraś z was ma problemy z kolkami to z pełna odpowiedzialnością moge polecić ta butelke. Moje Chłopaki sa bardzo zadowolone i pomimo tego ze używamy smoczków anatomicznych a w tej butelce jest tylko ten przypominający pierś to oni i tak załapali no i wreszcie spokój z kolkami.
-
O widzę ze dziewczyny tez miały przyjemność korzystania z butelki haberman canpol babies! Co jak co ale musze się z nimi zgodzić butla genialna. Malutki mniej mi ulewa Mniej banków w brzuszku, smoczek się nie zasysa a wszystko dzięki tej. Metodzie z mlekiem które jest cały czas w smoczku. Nie będę więcej zachwala. Poprostu trzeba samemu przetestować26.09.2014 Aluś :*
Aniołek [*] Listopad 2015r.
-
OvuFriend
-
Będę się powtarzać ale po przejściu przez 4 rodzaje butelek to Haberman od Canpol babies wydaje mi się najlepsza. Mały nie łyka powietrza podczas jedzenia i można z niej karmić pod każdym kątem, dodatkowo ma regulowany przepływ mleka. Naprawdę warto się w nią zaopatrzyc.
-