X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum II trymestr butelki i akcesoria do karmienia
Odpowiedz

butelki i akcesoria do karmienia

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    1 2
Oceń ten wątek:
  • dziks_power Ekspertka

Wysłany: 12 stycznia 2015, 18:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pasia27 zgadzam się, kupię 1 awaryjnie ale nie zamierzam jej używać

relgh371zl7nd975.png
  • Ewelcia Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2015, 19:03

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2015, 18:44

• Młoda Mama :) Koleżanka

Wysłany: 13 lutego 2015, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja również zastanawiam się miedzy dr Browns a Mambaby, Mambaby wydają się lepsze ze względu na brak wężyków i odkręcane dno i szczerze nie mam pojęcia, którą wybrać.. ;)

• Eweloka84 Autorytet

Wysłany: 30 marca 2015, 19:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny! chciałabym Wam polecić nową butelkę Haberman od Canpol babies! Butelka jest super! Umożliwia karmienie piersią i butelką. Posiada nowy system odpowietrzania, dzięki któremu dziecko nie połyka powietrza a co za tym idzie nie ma problemów brzuszkowych!! Można też regulować przepływ mleka wiec dziecko się nie zakrztusi jedząc łapczywie :D No i co najbardziej mi się podoba wystarczy smoczek raz napełnić i nie trzeba kombinować z przechylanie butelki bo smok jest cały czas pełny :D Polecam szczerze! Dla nas wielka ulga odkąd jej używamy :) bo była tragedia a używałyśmy z Mała NUK..Poza tym butelka jest bardzo dobrej jakości, nie rysuje się, podziałka się nie ściera mimo codziennej sterylizacji i NIC się nie odkształca!

Córcia Natalka :* :*
    nqtkdf9hwyyfmv3n.png
  • Natalia J. Przyjaciółka

Wysłany: 30 marca 2015, 20:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tak samo jak Eweloka84, zdecydowanie polecam butelke Haberman firmy Canpol. Jesli któraś z was ma problemy z kolkami to z pełna odpowiedzialnością moge polecić ta butelke. Moje Chłopaki sa bardzo zadowolone i pomimo tego ze używamy smoczków anatomicznych a w tej butelce jest tylko ten przypominający pierś to oni i tak załapali no i wreszcie spokój z kolkami.

e7835254a1.png
  • kredkaczarna Autorytet

Wysłany: 30 marca 2015, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O widzę ze dziewczyny tez miały przyjemność korzystania z butelki haberman canpol babies! Co jak co ale musze się z nimi zgodzić butla genialna. Malutki mniej mi ulewa Mniej banków w brzuszku, smoczek się nie zasysa a wszystko dzięki tej. Metodzie z mlekiem które jest cały czas w smoczku. Nie będę więcej zachwala. Poprostu trzeba samemu przetestować :)

26.09.2014 Aluś :*
    Aniołek [*] Listopad 2015r.
    ckai3e3kdf77majo.png
  • OvuFriend

Wysłany: 30 marca 2015, 23:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiadomość wyedytowana przez administratora forum z powodu łamania zasad regulaminu.

• sylwiob Znajoma

Wysłany: 31 marca 2015, 14:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Będę się powtarzać ale po przejściu przez 4 rodzaje butelek to Haberman od Canpol babies wydaje mi się najlepsza. Mały nie łyka powietrza podczas jedzenia i można z niej karmić pod każdym kątem, dodatkowo ma regulowany przepływ mleka. Naprawdę warto się w nią zaopatrzyc.

1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Test owulacyjny. Jak działają testy owulacyjne i czy są skuteczne?

Testy owulacyjne są jednym z najprostszych narzędzi do samodzielnego wykrywania dni płodnych i zbliżającej się owulacji. Przeczytaj jak działają testy owulacyjne, jak je prawidłowo wykonać, ile kosztują i czy można im zaufać w 100%. Podpowiemy Ci również jak skutecznie zwiększyć działanie testów owulacyjnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ